התלבטות

NightMaster

New member
התלבטות

בעיה קטנה - התקבלתי לתלפיות אבל אין לי מושג אם אני רוצה ללכת לשם. זה להיות ג`ובניק בטירוף ועוד לחתום 5 שנים קבע.... Help Here!

after

New member
התלבטות

התלבטות

זו אכן שכדי להכריע לגביה עליך לשאול עצמך מה אתה רוצה להשיג משירותך הצבאי: במסלול תלפיות תרכוש מקצוע, ידע מקצועי ברמה גבוהה וכן נסיון מקצועי של מס` שנים, מה שיעזור לך להחליט אם תרצה להמשיך במסלול מקצועי דומה בהמשך הקריירה, ואם כן גם יפתח בפניך דלתות רבות במישור המקצועי. אם לעומת זאת אתה מעוניין לחוות אתגרים פיזיים ופיקודיים, שמאפיינים את המסלול הקרבי גם לכך יש יתרונות: אתה מגבש אישיות בוגרת ובטוחה יותר כתוצאה מעמידה בקשיים ואתגרים, אתה מתנסה במשימות פיקודיות שמאפשרות פיתוח כושר מנהיגות ויכולות ניהול, שיוכלו גם כן לשרת אותך בעתיד. עליך להחליט מהו סוג האתגר שמושך אותך יותר ומתאים לאישיותך ויכולותיך. בהצלחה, צוות אפטר.

NightMaster

New member
כן, אבל

אני רוצה קורס טיס, ורוצה קרבי, אבל אני מפחד לפספס את ההזדמנות הזאת... כבר התקבלתי, זה אני שצריך להחליט...

בובדיל

New member
רק קרבי

אם התקבלת לתלפיות (מה שלא כל כך יתכן - אולי עברת את המבחנים ומבדקי הקצונה שזה מה שהיה עד עכשיו אבל יש עוד וועדת קבלה שמנסיון אישי מפילה הרבה) אז תתקבל בקלות לטיס, חובלים או כל דבר אחר שתרצה - ללמוד אתה יכול גם אחרי הצבא אבל קרבי זה חוויה של פעם בחיים שחבל לפספס- זה נותן המון.

למעלה