התלבטות

התלבטות

טופ, אז ככה. עד לפני לא הרבה זמן (שנה-שנתיים בערך) לא הייתי פעילה בתנועה מי יודי מה כי אני לא אוהבת את האנשים במושב שלי, ואני לא לומדת איתם באותו בציפר, אז אין לי יותר מידי קשר איתם גם ככה. לפני שנה, בסביבות כיתה י' התחילו הפעילויות הטובות של ביצפר, ובהן השתתפתי. וזה ממשיך. עם הגירעינרים של שנה עשברה לא היה לי קשר בכלל, ועם הגרעינרית של השנה דווקא יש לי, כי הם הרבה בביצפר, ויש להם מה לתרום לנו. הגירעינרית שלי ביקשה ממני לעזור באירגון יום אומנות, ואין לי בעיה עם זה, הסכמתי ברצון ואז חשבתי על בעיה. אני יודעת שיש ילדים במושב שאפילו לא מכירים אותי, ויש כאלו, שכאמור, אין לי איתם שום קשר, ופה עולה לי שאלה - האם נכון להדריך אנשים שלא מכירים אותי? אני יודעת שזה נשמע טיפשי, ולמה בעצם לא להדריך, אפילו שהם לא מכירים אותי, אזל זה בעייתי מבחינתי. כל העניין של הריחוק מהאנשים במושב נובע גם מהעבודה שאני שקועה בביצפר (בעיקר צר"ח, פחות לימודים) וזה לא שאני לא מזיזה את התחת ולא עושה כלום עם עצמי בשביל אחרים, אבל השאלה היא האם זה חייב לבוא האחד על חשבון השני. דרך אגב - יורד עכשיו שלג...

hadasbaril

New member
היי,

לדעתי במסגרת ההדרכה את תכירי את כולם. וזה טוב כי אל תבואי עם סטיגמות ודעות על החניכים והצוות. דבר שני, לא זה אחד על גבי הנשי אלא אחד עם השני. ס"כ התנועה זה מקום לקשרים חברתיים 3. אם תמרחי חמאה על חתול-מעל לקומה שלישית הוא ינחת על הרגלים. מתחת על איפה שזרקת אותו. 4. מניארית אני גם רוצה שלג. אם לא יהיה גשם בצפון בשישי אני נוסעת לחרמון-לטייל.אם לא אגיע עם התנועה,אולי...

kedeman

New member
התלבטויות יכולות להיות טובות

אני גם התנתקתי מהאנשים באזור שלי לתקופה לא קצרה חזרתי אליהם בזכות התנועה לניסוי שהיה מוזר לי כי אלה לא היו האנשים שזכרתי לגמרי רובם השתנו איכשהו אמנם כיום כבר אין לי את הקשר הזה יותר אבל זה היה שווה לי כל רגע הכרתי שם את האנשים מחדש ועם חלקם מאוד נהניתי מומלץ את לא יודעת מה את מפסידה עד שלא תנסי וגם עדיף להצטער על מה שעשית מאשר על מה שלא

זורקה

New member
רגע...אפשר לשאול מאיפה את?

חשבתי שאם את מהר וגיא אז את בטח מהקיבוצים של גליל עליון או משו אבל כתבת שאת גרה ממושב אז את כנראה גרה באחד המושבים של הגולן שלומדים שם (ולא מרום גולן כי מרום גולן זה קיבוץ...) או שאת סתם הגעת לשם בלי קשר לבי"ס שהמושב שלך משתייך אליו.... אז קיצר מאיפה את?

קבלי ח"ח על ההגיון..

אי שם, בסוף העולם - שעל, או כמו שרוב חבריי קוראים למקום - רפיח ב'. והילדים במושב מתפזרים בין ה-מ-ו-ן בתי ספר, נכון שרובם בנופי גולן, אבל יש בהר וגיא (עוד שבעה אנשים חוץ ממני) והיו בכפר בלום, ובעיינות ועוד כלמיני.

זורקה

New member
שעל?!?!

את ב-יא' נכון? אז בטח שמעתי עלייך.... וחוץ מזה שעל זה אמנם חור, אבל יחסית לשאר צפון הגולן זה עוד איכשהו בסדר... ואם את באמת ביא' איך קוראים לך?

שקסי

New member
שעל?!???????

שנייה אז מי את?? אולי אני מכירה אותך כי את מהתנועה ואני לא יודעת על זה... אני מכירה כמה וכמה אנשים משעל...

../images/Emo12.gif

א. אני באמת בי"א. באמת. ויש רק עוד אחת מי"א שלא לומדת בנופי גולן... ב. מה גורם לך לחשוב ששעל זה פחות חור יחסית לשאר צפון הגולן?!, צ'יזס, אפילו מכולת כבר אין לנו. ג. לשקסי - את לא תכירי אותי מהתנועה, כי כמו שאמרתי בתחילת השרשור - אני פשוט לא פעילה בתנועה (טוב, אולי זה עומד להשתנות).

זורקה

New member
טוב אני כבר הבנתי מי את :)

וכן כל הזמן צוחקים בכיתה שלי עליכם שאין אצלכם שום דבר.... אבל בכל זאת, אודם, אלרום, זה לא חור?!?!

זה לא באמת

אנשים מכחישים שהמקום הזה קיים בכלל. פשוט בנמרוד מוכרים גבינות טובות, בקלע אלון/ ברוכים/מצוק עורבים/מה-שלא-יהיה אין שומדבר, אפילו לא אנשים (בניגוד לשעל, נגיד)

קשתונה

New member
וגם לא מרפאה חחחחחח

חור זה חור!!!! חור זה שעל!!!! אבל בהחלט אודם ואלרום שוברים שיאים... אני מודה שאם תשאלי אותי איך מגיעים לשעל אני אדע ולאלרום ואודם אני לא אדע:)

זורקה

New member
אני לא יודעת לא את זה ולא את זה....

חחחחחח היי רביד, שמעתי עלייך הרבה...

או ויי זמיר../images/Emo118.gif

זה הכי קרוב לזמיר שמצאתי... איזה מידע מופרך (בייחוד אם הוא הגיע מאנשי שעל למיניהם) כבר שמעת עליי?!

זורקה

New member
שעל?!?!

את ב-יא' נכון? אז בטח שמעתי עלייך.... וחוץ מזה שעל זה אמנם חור, אבל יחסית לשאר צפון הגולן זה עוד איכשהו בסדר... ואם את באמת ביא' איך קוראים לך?

למעלה