התלבטות.....

רפי2002

New member
התלבטות.....

מה רע ששמעון פרס יבוא? יזיק זה בטח לא! אי אפשר לרדת מה-19 מנדטים... השאלה אם זה יוסיף.... לפי הסקר שאתם בטח כבר יודעים, פרס מוסיף 10 מנדטים למלגת העבודה...!!! הוא לוקח קצת משינוי, קצת מש´´ס, אפילו מהליכוד... בהנחה גם שהעבודה תפסיד, לדעתי הוא הבן אדם שצריך ללכד את המפלגה אחרי הבחירות. אז בעצם, מה רע בשמעון פרס?

EverMan

New member
לדעתי ?

הבן אדם מבוגר מדי ולא מספיק דעתן. הוא אדם שעכשיו יותר חשובה לו המטרה מהדרך - וזה פוגע באיכות התהליך.

רפי2002

New member
חיכיתי לשמוע את דעתך

פרס מבוגר מדי ולא דעתן?

אני אמנם לא מחסידי שמעון פרס אבל לאמר עליו שהוא לא דעתן זה בין נבזות לטיפשות.

EverMan

New member
הלוואי וזה היה ניבזות.

פרס היום מוכן לשבת בכל ממשלה ולעשות הכל בשביל לממש את חזונו למזרח תיכון חדש. גם אם זה לשבת עם שרון , וגם אם זה לדבר עם ערפאת.

EverMan

New member
חסר משמעות ?

הבהרתי כבר מספיק פעמים. זה שפרס מוכן לשבת עם שרון - זה מראה שהדרך שלו פסולה. אולי המטרה נכונה - הדרך לא. מנהיג צריך לחשוב על הדרך והמטרה. לא רק על אחד מהם. יותר טוב ? יותר מובן להמונים ?!

EverMan

New member
דעתן - אדם בעל דעות מגובשות

ושילחם עבורן. זה לא קיים אצלו.

לפרס יש דעות מאד מגובשות

הוא בעד תהליך שלום בכל מחיר גם אם המחיר נראה גבוהה מדי לאחרים והסיכון נראה גדול מהסיכוי. זוהי אולי לא דרך מוצלחת אבל זוהי בהחלט דרך.

נחום111

New member
תשמע משהו איש צעיר

אני קורא אותך מזה זמן ,אתה בטח לא אדם חכם במיוחד ,אבל השיא זוהי הפיסקה "פרס לא דעתן" של נעליך מעל רגליך פישר קטן ..... אם ישנם כאלו שמתלבטים אם להצביע לעבודה ,מספיק רק לקרוא את גיבובי השטויות שלך ,שלא לומר העילגות המחפירה שלך ולהבין איך ולמה העבודה במצוקה כזו... פעם בשמאל היו אינטלגנטים,איך הגעת לתובנה הזו שפרס לא דעתן ,פרט, הסבר, ונמק.... נו באמת.... אין גבול?

EverMan

New member
אני לעומתו בהחלט פישר קטן

ואמרתי זאת במספיק מקומות. ותודה רבה על המחמאות הרבות שאני מקבל עליי. כבר הסברתי ואני מאמין שאילו היית קורא בהמשך ולא קופץ ישר היית מבין. פרס כיום יותר חשובה לו המטרה מאשר הדרך. כל כך חשוב לו המזה"ת החדש שהוא מוכן לשבת עם שרון , מוכן לדבר עם ערפאת , מוכן הכל. לפעמים הדרך חשובה לא פחות - בעיקר במקרים כאלה. אני רוצה אדם שינהיג אותי באש ובמים , אדם שיקח אותי אחריו , לא שאני אצטרך לגרום לו פה ושם. מנהיג מוביל בראש המחנה , ואני לא יכול לסמוך על ראש מחנה שילך עם שרון , או שיעשה דברים נגד צו מצפוני.

Moledet972

New member
לדעתי מר פרס יפסיד שוב, בפעם ה-8

כבר. בנוסף - אם אתם רוצים להיות מפלגה אמינה, אתם צריכים להישאר עם מצנע, ולא להכניס את פרס 8 ימים לפני הבחירות. מצנע נבחר, והוא צריך להוביל אצלכם. כל הזמן יש יוזמות להחזיר את פרס. זה כבר קורה כל מערכת בחירות, וזה לא רציני. בכל מקרה, מצביעים לאיחוד הלאומי.

EverMan

New member
התכוונת עבודה יקירי לא ? ../images/Emo13.gif

הרי ידוע שאסור לפרסם מפלגות אחרות בפורום מפלגת העבודה

מצנע שם בכיס שלו את חבריו לסיעה.

העבודה חייבת לדבוק בהחלטה שלה-אם חפצת חיים היא.

rubikon

New member
Man-אם תיכנס להודעותי לפני כחודש

תראה שכבר אז כתבתי שפרס הוא הסיכוי היחידי של מפלגת העבודה-גילו במקרה זה אינו פקטור לבחירה-האדם הוא איש ללא גיל וכמו יין ככל שהוא ישן יותר טיבו עולה. להנהיג מפלגת שלטון-ואף להתיימר להיות מנהיג המדינה-ועוד בתקופה כה סוערת צריך להיות קודם כל איש חכם-ופרס מאד חכם-להבדיל ממצנע שבתגלה כמאד לא חכם[בלשון המעטה]-בעל נסיון עשיר-פרס הוא בעל נסיון אדיר-בכל התחומים-מדיניות חוץ-מדיניות פנים-כלכלה -בטחון-אירגון-יחסי אנוש וכל התחומים הקשורים לשלטון במדינה-ובכל מעשיו [כמעט] יש לו קבלות חיוביות מאד-ואילו מיצנע-חוץ מהיותו אלוף[מאד לא מוצלח-גם בצה´ל עושים פאשלות-ומיצנע הוא אחת מהן] וניהול עיר בצורה מפוקפקת ומאד שנויה במחלוקת אין לאיש ולא כלום. איך מפלגה עושה כזו טעות פטאלית ובוחרת כזו הנהגה כושלת -שאין ולו שגיאה אחת אפשרית שלא נעשתה על ידה. בו בזמן שבמפלגה אדם כמו פרס שהוא משכמו ומעלה -בכל התחומים-בלי יוצא מהכלל-ולעומת ההנהגה הנוכחית הכושלת והמכשילה-הוא ממש "גוליבר בארץ הגמדים" ויוקרתו מרקיעה שחקים אפילו במחוזות הימין והמרכז שלנו[עובדה שבסקר הוא "מביא" תוספת 10 מנדטים לעבודה-ואותו אתם לא בוחרים. אתם ממש קאמיקאזים ופשלונרים-שהכשלון מגיע לכם-ובגדול-כמה חבל שמפלגתו המפוארת-בעלת ההישגים האדירים מהעבר-של בן גוריון+גלילי+יגאל אלון נפלה לידי חבורת הלא יוצלחים העומדים היום בראש העבודה[פרט לפרס].איך נפלו גיבורים.

למעלה