התלבטות...

../images/Emo41.gif שאין מה להגיד עוברים לתירוצים?

מה רלוונטי בעובדה ששני ח"כים הם אלו שפעלו למען חקיקה סביבתית בשינוי. התוצאות של המפלגה זה מה שחשוב. אצלנו כל ח"כ מתמקד בתחום ספציפי ולכן זה שמעלה את עיקר ההצאות בנושאי מיסוי וכלכלה הוא לא זה שמעלה את עיקר ההצעות בנושאי איכות הסביבה
מה אתה מתייחס לאנשי עיירות הפיתוח כאילו הם בכיס שלכם. איך הגעת אליהם בכלל? האם אתה מסוגל להתייחס לעובדות שהעלתי בקשר לקרן אייסף? ודרך אגב ע"פ מינה צמח מרבית מצביעי שינוי הם מעיירות הפיתוח והפריפריה ולא מאזור גוש דן.
זה שתאה ראית את ההערכה לפעילותו של מוסי לא אומר כלום. אני הבכל ההפגנות נגד חוק טל וראיתי שעיקר האנשים שם דווקא היו בראש של מפלגת שינוי.

למה אתה חושב שאין מה להגיד?

בקשר לויכוח הסביביתי- תשמע, זה די תמוה שבהתחלה אתה טוען ששינוי מובילה במספר הצעות חוק לחבר כנסת, ואז כשאני מוכיח לך שזה לאנכון, אתה שואל אותי מה זה רלוונטי. מה שלא רלוונטי זו הצורה שבה דחפת בכוח לויכוח את נושא המיסים, שגם בו יש למרצ הישגים יותר משכנעים מלשינוי. בקשר לויכוח על אייסף- אני אמרתי ש´אנשי עיירות הפיתוח בכיס שלנו´? אני בכלל דיברתי עליהם כקבוצה?! מי שהחליט שהארגונים החברתיים הם ´בכיס שלנו´ היה אתה, שטענת שהם הצביעו עלינו כמפלגה החברתית המובילה לא ביושר אלא מאינטרסים פוליטיים. אני אמרתי שזה לא נכון... בקשר להערכה למוסי- אני רק ציינתי את העובדה שהמילואימניקים מודעים לעובדה שהוא הח"כ שעושה הכי הרבה בשבילם, ביחד עם שאר הנבחרת של מרצ (רן כהן, אבו וילן, נעמי חזן)...

../images/Emo41.gif אתה דובר המילואימניקים עכשיו?

אני מילואימניק ואני ממש לא מרגיש שמרצ היא הנציגה שלי בתור מילואימניק בכנסת. גם חברי ליחידה לא חושבים ככה.
בנוגע לדיון על איכות הסביבה - תלמד לקרוא. מה שאמרתי זה שההתפלפלות שלך על כך שרק שניים מחברי שינוי הם אלו שעסקו בנושא ולכן הם לא רלוונטים למפלגת שינוי היא בגדר בדיחה עצובה וחוסר רלוונטיות. העובדה היא שמפלגת שינוי יחסית לגודלה פעלה הרבה יותר ממרצ בתחום איכות הסביבה.
אני לא טענתי שאנשי הארגונים החברתיים בכיס שלכם. טענתי שאנשי ארגוני השמאל הקיצוני הם בכיס שלכם.

sagitv2

New member
תמשיך להתנחם בידיעות שקריות ../images/Emo31.gif

תמשיך להתנחם בידיעות שקריות. לא פעם צורפו קבצי המחקרים הללו להודעות. מי שמסוגל להתמודד עם טקסט יכול להבין כי אתה מקשקש כתמיד, אם יותר לי.

למעלה