התלבטות

לא, קיבלתי אותם טריים
המחשבה על עוד ילד היתה תמיד, אבל לאחר לידה הייתי עסוקה בדברים אחרים מן הסתם
מה משנה סוג דם התורם? לא באמת זוכרת, מניחה שבחרתי בתורם עם סוג דם כמו שלי כי ידעתי שאת של התורמת לא אוכל לבחור
איילת

petelmatok

New member
התלבטות

היי לכולם,
אנחנו עושים הליך פונדקאות וגם תרומת ביצית.
יש הריון , נשארו לנו 2 עוברים בצד יום 5.
ההתלבטות שלנו היא כזאת ,יש לנו הזדמנות לעשות שוב תרומת ביצית מאותה התורמת כדי שלפחות יהיה קשר בין הילדים (מפחדים שבעתיד לא יקלטו העוברים שנשארו לנו עכשיו) ,אבל מצד שני ההריון שעכשיו נקלט על הפעם הראשונה ,וכמובן שיש את העיניין הכספי .
כמובן שיש התלבטות שאולי סתם נעשה שוב ובסופו של דבר ה2 עוברים האלה יביאו הריון
אשמח לקבל כל דעה ואולי מישהו היה בסיטואציה כמו שלנו
תודה מראש

בשעה טובה!
אני קיבלתי 3 עוברים, הריתי בעובר השלישי החזרה שלישית. התורמת של הבת שלי היתה בת 33 או 34, לא ידעתי על האופציה אז לעשות תרומה נוספת. מודה שאם היו לי מוקפאים סביר להניח שהייתי ממשיכה לילד שני...
חברה שלי רצתה שהתורמת תתרום שוב אחרי תקופה, היא הסכימה ובסוף קאה משהו ולא יכלה, חברה נוספת רצתה שהתורמת תתרום לאחר שנתתים או שלוש והיא לא הסכימה
אנחנו יודעות שאף פעם אי אפשר לדעת מה יקרה, אישית הייתי ממקסמת את הסיכויים לאחים ביולוגיים אם זה חשוב לכם
איילת

kobi932

New member
צריך לתכנן מראש

חושב לפני שעוברים את התהליך לדעת פחות או יותר מה הרצונות שלנו בנוגע לכמה ילדים אנחנו רוצים ולא פחות חשוב האם חשוב לנו שהם יבואו מאותו מקור גנטי יש מסלולים שמיועדים להגדיל את הסיכויים ליותר מילד אחד (אבל לא מבטיחים )מדובר על מסלולים שבהם רוכשים את כול הביציות של התורמת מה שמגדיל באופן משמעותי את הסיכויים ליותר עוברים

למעלה