התלבטות

שקטיה

New member
התלבטות

אני אנסה לתאר כאן סיטואציה מסויימת. אנסה לעשות זאת בצורה קצרה ביותר. אני בסוף שנות ה-30שלי, גרושה קרוב ל4 שנים, ללא. יוצאת עכשיו עם בחור מקסים, רווק ואף פעם לא הייתה לו זוגיות. יש לא הרבה מאוד תכונות טובות שאני מאוד מעריכה ומכבדת אותו. הוא איש מאוד עסוק ובנוסף לעבודה הוא גם לומד. הזמן שמוקצב לפגישות שלנו הוא בין פעם לפעמיים בשבוע וכשיש לו מבחן עכשיו אנחנו ייכולים לא להפגש זמן ממושך. יכולה להעיד על עצמי שאני לא בן אדם פשוט אך אנשים שמכירים אותי טוב יגידו שיש לי תכונות טובות ונעים להיות איתי.
יש במערכת זוגית הזאת הרבה נושאים שעלולים להיות בעיתיים:
אני בחורה מאוד מינית וחמה. סקס נזה משהו שמאוד חשוב לי - כי זה משהו שעושה אותי מאושרת. אחרי סקס טוב - אני זוהרת, מחייכת, מעניקה אהבה. הוא הרבה פחות מיני והרבה יותר מאופק. הצורך שלו בסקס יותר נמוך משלי אך הוא משתדל ועושה כמיטב יכולתו. לצערי כשאנשחנו נפגשים בפעם הראשונה הוא גומר מהר (זה בדרך כלל בערב) ואז, כמובן הבחור עייף והולכים לישון. עושים עוד בבוקר - לפעמים הוא מצליח להחזיק יותר. אני די סבלנית עם זה ויודעת שככה זה קורה. עניין הוא שאנחנו לרב נפגשים בדירה שלו ( כי יש לי יותר מגבלות) וקרה שאני לא יכולה להרדם אחרי הסקס כי אני עדיין "חמה" והוא גמור מעייפות. אז כדי לא להעיר אותו אני הולכת לסלון ומענגת את עצמי שם. מה שמפריע לי הוא שלמרות שהוא שם לב שאני לא נמצאת איתו במיטה - הוא לא יוצא לסלון ושואל אם הכל בסדר...
טוען שכל פעם כשנפגשים או שאני עייפה מידי או לא יכולה להרדם ושאני צריכים למצוא דרכים משלי. מבחינתו שאם לא מספיק לי סקס איתו אני יכולה לאונן. מצד שני כשלא נפגשנו שבועיים - הוא ביקש שאני לא אאונן כדי שאני אהיה יותר רגישה אליו ( טוען כי בגלל שאני מאוננת עם ויברטור אז הרגישות שלי שם יורדת) ואז הוא היה כל כך עייף שעשיתי לו אורלי והוא נרדמם.היו לו שבועיים מאוד מתישים
ואני נשארתי כולי חמה ולא יכולתי להרדם. הלכתי לסלון ועינגתי את עצמי. עכשיו אני אצלו בדירה ולא הכי נוח לי לשבת כל הלילה בסלון...חזרתי לחדר שינה והיה לי ממשם חם ושוב לא נרדמתי. רציתי ללכת הביתה אבל לא רציתי ללכת ולהשאיר אותו ככה. הייתי צריכה להעיר אותו ולהגיד מה המצב, אבל הייתי מאוד אמויציונלית. ביקשתי שאקח אותי הביתה.זה די עצוב לי שיש כל כך הרבה דברים טובים בקשר והוא בחור כל כך טוב, אבל אני חוששת שלא אהיה מסופקת בקשר הזה גם מינית וגם רגשית.כי גם כל מה שקשור להבעת רגשות אצלו יש שם מחסום.
לא יודעת מה לעשות כי התסכול הולך וגובר אני מתחילה לכעוס

תראי, הכל מתמצה בשאלה האם את חטובה אם לאו

כשתעני לעצמך בכנות, תדעי מדוע מערכת היחסים היא כמות שהיא

סטנגה Joe

New member
נראה ש

בחרת לך בחור שהוא די כוסית.
נוסף לכל הוא לא מספק אותך מינית.
אז אפשר להתייפיף ולומר שסקס זה לא הכל ויש לו עוד המון תכונות תרומיות אבל סקס הוא אלמנט חשוב ואת מעידה על כך בעצמך.
הוא כנראה לא עומד להשתנות בתחום הזה.
תעשי את החשבונות שלך ותחליטי אם לעבור הלאה או להישאר.

seeyou

New member
לרתום את העגלה לפני הסוס?

אם את
בחורה מאוד מינית וחמה.
וסקס זה משהו שמאוד חשוב לך -
כי זה משהו שעושה אותך מאושרת.

עצה שלי להמשיך למערכת יחסים אחרת בו קיים מרכיב הסקס

אם הגבר עוד בתחילת הקשר הוא הרבה פחות מיני והרבה יותר מאופק אז אין מה לצפות לשיפורים עתיד

לא להכניס ראש בריא למיטה חולה

יוסי

nirity1

New member
את כבר עברת את רכבת

הנישואים והגרושים. את כבר אמורה לדעת מתי זה לא זה...
נשמע שאת ממש מתאמצת שזה יהיה יותר ממה שזה באמת וחבל
נקסט

מריוס זכריה

Member
מנהל
אני חוזר לעניין המכוניות (מצטער)

טת צריכה רכב שטח שקורע את ההרים, ובחרת עגלה שלא ממש נוסעת.
העגלה לא אשמה, והיא גם לא יכולה להיות ג'יפ, כמה שהיא תנסה.
יכול להיות שאין לך תקציב לג'יפ, רק לעגלה, אבל גם במצב כזה הייתי מציע למכור את העגלה, לשים את הכסף במזרון ולחכות שיהיה חך מספיק כסף לקנות משהו שתואם לצרכים שלך.

ivgy1980

New member
התייחסות

גבר בריא, שנמצא במיטה עם אישה שהוא רוצה רוצה, אמור להיות מסוגל לגמור פעמיים ברצף ל-כ-ל ה-פ-ח-ו-ת.
אתה "גרושה ללא", את "רווקה". בעצם, את אישה - מה זה קשור "גרושה ללא"??? תיאור מטומטם. את אישה שאיננה בזוגיות!!
הגבר שלך לא חכם במיוחד, אם הוא לא מבין שאם האישה מיוזמתה במיטה, היא חייבת לקבל ת'פורקן שלה, מבחינתו בכל מחיר.
בקיצור, יש לכם תדר מיני שונה. את אמורה להיות תיכף בשיא, והוא חצי אימפוטנט...

juarez1

New member
אני מבין כל כך לליבך

WOW אני לא מאמין שיש מישהי כמוך בעולם שמצאה מישהו כל כך חסר התחשבות!
ייתכןויש לו תכונות נהדרות, מגניבות, מתאימות לרב חרדי או לפסיכולוג או לנגר, חשמלאי או רופא, אבל לא מתאימות לך!!!!!!

נשקי אותו ואימרי לו לפני הליכתך ממנו שאת צריכה יותר מגע ושאת הולכת למצוא נגיעה, חיבוק, מישהו מכיל, מישהו מתוק וחם ומקבל ונוגע כמוך, כמו שנאמר: "נאוו לחייך בתורים צווארך בחרוזים" (שיר השירים,א' 9) - מתוקה, את צריכה עיטורים ספציפיים לנפשך, ולא סתם מישהו לא מתאים ככל שיהיה נחמד ומתוק. בהצלחה מתוקתי והלוואי שניפגש.

שקטיה

New member
דווקא הוא מנסה...הוא באמת לא יכול

זה לא שהוא לא מתחשב...הוא מאוד מתחשב...אבל הסקס בשבילו פחות חשוב. לפי השכל שלי אני מבינה שמשקל של הסקס בזוגיות הוא פחות חשוב .אבל יש בינינו ( כנראה )פערים גדולים מידי...
אבל אני תוהה כי רב האנשים שהם לא בזוגיות שמים דגש מאוד חשזק על הסקס ביחסים...השאלה אם בגלל זה הם לא בזוגיות...כי אנשים נשואים לא מספרים לרווקים על התסכולים האלה...

juarez1

New member
די מדהים שאני מסכים פה עם הרוב,שקטיה

סבלתי מזה בעצמי ולא נכביר במילים (מחמת הצניעות):
א. לו היה לי שקל על כל מי שהמליץ לי ללכת אחר ליבי ולא אחר שכלי השמרני - הייתי מליונר היום. לכי אחר ליבך ! מתוקה!!!! החיים יפים ומלאי עסיס אך רק לאלה שמסיקים מסקנות ומהר.
ב. את מענה אותו ! תתעקשי ותהיי החזקה למען שניכם.
ג.אשמח לדעת שאת מאושרת
ד. שיהיה לכם הצלחה וכל טוב
juarez

למעלה