Pre Diarhea Syndrome
New member
עצתי הידידותית- get over it
תמיד יהיה מישו שאם בפליטת פה או אם בחוסר תשומת לב או במזיד, יכתוב משו שתוכל לפרש כפגיעה בשמך הטוב, קח בחשבון שרוב באי הפורום ידעו להבחין בין הטוב לבין הטפל.
עצתי הידידותית- get over itאני עוקב אחרי הפורום הזה קצת יותר
משנה. ואני פשוט לא מבין אותך. כל מי מכיר את הכתיבה שלך יודע שכל מה שכתבת בתגובה שלך נכון ומדויק. שאין ומעולם לא עלה שום אינטרס אישי בכתיבה שלך מלבד השמחה האישית שלך שבעצם הסיוע והלימוד. מה יקרה אם מעכשיו, אחת לשבוע, יופיע אדם חדש שאינו מכיר אותך, או אדם ישן שכן מכיר אותך אבל סובל מ"חוסר הבנה טוטאלי בשוק ההון ובעל חוסר רגישות של קיר אבן", או סתם סובל מאישיות לא מאוזנת, ולהכפיש אותך מחדש. מה תעשה ? תתעסק רק בזה ? אתה באמת צריך להתייחס לזה ? אתה באמת מאמין שעשרות ומאות האנשים שעוקבים אחר התגובות הסופר מקצועיות שלך ולומדים מהן באמת יכולים להיות מושפעים מהערה כזו של כל עובר אורח ? בשונה מעט מהעולם האמיתי, כאן קשה לנו לדעת מול מי אנחנו עומדים, מה הידע המקצועי שיש לו, מה השכלתו, מה הוא השיג ולמד בחייו, ואיזה אדם הוא בכלל, אם הוא בכלל בנאדם. הדמות והמוניטין של המגיבים הקבועים נבנית בתודעתנו בהדרגה, על פי מה שהם עושים כאן לאורך זמן. אילו דמות ומוניטין יש לצב המהיר לעומת המוניטין שלך הן כ"איש השקים" והן כ"איש הטוב"? אני יכול להעיד על עצמי, שאני כמעט לא פותח את התגובות שלו. בעולם האמיתי, כשמנתח-מוח נתקל בילד בן 6 שקורא לו אידיוט, הוא יכול להרשות לעצמו לסלוח לו ולהתעלם ממנו. הוא יודע שאין בכך כדי לפגוע במאום במוניטין שלו. מה ההבדל ? זו בדיוק אותה הסיטואציה !
תמיד יהיה מישו שאם בפליטת פה או אם בחוסר תשומת לב או במזיד, יכתוב משו שתוכל לפרש כפגיעה בשמך הטוב, קח בחשבון שרוב באי הפורום ידעו להבחין בין הטוב לבין הטפל.