התלבטות

einatM89

New member
התלבטות

שלום לכולם, אני לומדת לפסיכומטרי ואני מתקשה להתרכז ולזכור, אני לא חושבת שיש לי צורך בתרופות כמו ריטלין והבחנות, אבל שמעתי שקיימים תוספי תזונה טבעיים בשוק כמו- ZOOM של טבע וACTIVE BRAIN מה לדעתכם יותר מומלץ ? אשמח לעצות, תודה

einatM89

New member
או תוסף אחר מומלץ של פוספטידיל סרין

[כי מלבד אלו אני לא מכירה]

שיפור תהליכי למידה

עינת שלום רב, את בהחלט צודקת, פוספטידיל סרין בהחלט משפר תהליכי למידה ומחדד זיכרון. חפשי תוסף המכיל מינון נאה של פוספטידיל סרין. ניתן גם למצוא תוספים המשלבים פוספטידיל סרין עם קומפלקס נוסף של פוספטידילים החיוניים לבריאות המוח ומערכת העצבים. ממליצה לשלב גם אומגה 3 בריכוז גבוה וכן תוסף כולין שהוא סוג של ויטמין B שנמצא שמסייע בשיפור הזיכרון, שיפור תהליכי למידה ושיפור ריכוז. בהצלחה, עדי ישראל

einatM89

New member
תודה! ו...

מה זה מינון נאה של פוספטידיל סרין? כמה מומלץ?וכמה לא לעבור? את מכירה תוספים כאלו להמליץ לי עליהם? תודה ויום טוב עינת

תשובה

עינת שלום, מינון טוב של פוספטידיל סרין הוא 100 מ"ג ומעלה. ניתן לקחת 600 מ"ג ביום. אני יכולה להמליץ לך על תוסף בשם פוספטידיל סרין קומפלקס של סולגאר. התוסף מכיל שילוב של פוספטידילים שונים: פוספטידיל סרין- 100 מ"ג פוספטידיל כולין- 55 מ"ג פוספטידיל אתנולאמין 40 מ"ג פוספטידיל אינוזיטול 40 מ"ג. הנחיות: 1-3 טבליות ביום, עם הארוחות. אשמח לעזור בכל שאלה נוספת, עדי ישראל

מיקה1974

New member
AXOM3 (אומגה 3 חדשה)

מוצר שמכיל ריכוז גבוה של DHA, משפיע מאוד על המוח ועל יכולת הריכוז.

למעלה