התלבטות

גירא

New member
התלבטות

הי לכולם/ן. מצטערת שאני לא כלכך כותבת ורק מבליחה פה מדיי פעם, אני מקווה שזה בסדר. בכל מקרה, יש לי התלבטות ואשמח אם תוכלו לעזור לי.. התחלתי לצאת עם מישהי ואנחנו יוצאות כבר בערך 4 חודשים, הבעיה היא שהיא לא דתייה והיא "רק" מסרותית.. כאילו בבית שלה המטבח כשר והכל (לכן אני יכולה גם להתארח אצלה) אבל היא לא שומרת שבת או באופן כללי כאילו ההווי הדתי לא ממש נדבק בה... אני מרגישה שאני רוצה בת-זוג שהיא יותר דתייה. כאילו, גם אני רחוקה מלהיות דוסית (מבחינה חיצונית קשה לזהות שאני דתייה) אבל אפילו הייתי שמחה לצאת עם מישהי דתל"שית - זאת אומרת מישהי שמגיעה מהעולם הדתי והוא עדיין יקר ללבה... אבל חבל לי גם להפרד ממישהי בגלל הפער הזה, של הדת. אתם חושבים שאפשר לגשר על הפער? אני שואלת את זה דווקא עכשיו כי בנוסף אני גם מרגישה שעוד לא התפתח לי איזשהו רגש חזק כלפיה- אז אולי עדיף להמשיך בחיפושים?? ובאופן כללי דיי מייאש לחפש בנות לסביות דתיות. (אל תציעו לי את "בת קול" כבר הייתי שם) בכל מקרה, אשמח גם להגיגי נפש למינהם
ושיהיה חג שמח

חחח זוכרת שחפרתי לך שבת קול זה לאאאאאאאא!!

מה שלומך?? :) כיף לשמוע ממך מממ.... השאלה שלך נכונה כי וואלה באמת אין הרבה מקומות להכרויות של לסביות דתיות. וגם על רובן ממש לא תבחיני אני ו"השם אצלי" למשל, ממש אבל ממש לא נראות לסביות אז איך הכרנו? 1. צריך גיידאר טוב ואיכותי חחח 2. צריך אומץ לנסות ואפילו לקבל דחיות 3. אני אישית על "השם אצלי" הימרתי , ז"א ראיתי אותה והיא מצאה חן בעיניי אז ניסתי (היא אפילו דחתה אותי בהתחלה חחח אבל החלטתי שבכל אחד יש ניצוץ לסבי רק צריך להבעיר אותו חחחח)
4. להנות! עכשיו בקשר לבחורה שלך, לדעתי זה לא בעיה מאה אחוז אלא אם כן היא אנטי דת ז"א איך היא מגיבה לדתיות שלך? היא מכבדת את דעותייך? אם היא הייתה דתיה מה היית אומרת/חושבת עליה?

גירא

New member
../images/Emo13.gif

היית בשבת של בת קול? זה לא נחמד שם?? (איזה מבאס...) אני מבינה למה את מתכוונת, אבל אין לי כלכך כח להימורים שכאלה, לא רוצה לצאת עם בנות בתוך הארון הגעתי למסקנה שזה לא עושה לי טוב.. חוץ מזה שאני לא ממש מסתובבת בחברה דתית. זאת אומרת עכשיו שחשבתי על זה ועל מי שאני מכירה, אני לא ממש מכירה בנות דתיות - באונבירסיטה כל הדוסות כבר כמובן נשואות (ואם לא אז הם בדרך..) ורוב החבר'ה שלי הם או חילונים או דתלשים.. הבחורה שאני יוצאת איתה ממש לא אנטי דת ומאוד מכבדת אותי ואת "הדרישות" שלי (שהם לא רבות בלאוו הכי) - אני מרגישה שאני נמצאת בשלב של או שאני מתרכזת בקשר הזה ומנסה להוציא ממנו את הטוב ואת המקסימום ואז גם אולי אתחיל לפתח גם רגשות וכדו' או שאני מראש אומרת שזה לא קשר שטוב לי ואז אני לא מתאמצת וחותכת ממנו ומחפשת מישהי שיותר מתאימה לי... כי בסהכ נחמד לי היא איתה ואני מרגישה שהיא טובה אליי , אז כביכול אני יכולה להתאמץ לעבוד עלהקשר הזה והכל אבל אולי כדאי לי שלא? בכל אופן תודה על התגובה!!! ודש ל"השם אצלי"

גנימדס

New member
דעתי

ראשית, זה בסדר, כתבי כשתרגישי צורך לכך, קצת עצוב לי שהפורום הזה הוא פורום להומואים דתיים + ויש כאן רק טרנסית אחת ולסבית אחת (פעם זו" יום", פעם זו "השם אינו פנוי") אם מספר הבנות כאן יוכפל , מה טוב.... אחד הדברים שאהבתי בפורום וואלה, יהא זכרו ברוך, זה רבוי הנשים שהיו שם. וחבל לי שנתפצלנו נשים יכולות לתרום רבות לפורום (ולחברה) כך שהפצול בין המינים בעקר מזיק לנו ולגופו של עניין: אינני בקי בהכרויות של נשים , אך אני יודע שבאטרף יש אופציה של חפוש אחרי הומואים דתיים או מסורתיים. יש אופציה כזו גם באתרי הכרויות שלכן ?(יש לכן אתרי הכרויות?) את יודעת לכל אחד חשוב משהו אחר. לי יש בן זוג 4.5 שנים ,שכל קשר בינו לבין הדת הוא מקרי לחלוטין. לפעמים זה באמת חסר לי , אבל אז אני נזכר שאם הכל הולך נהדר- והבעיה היחידה היא הדת....אנחנו במצב מצוין. עם הומואים דתיים אחרים שיצא לי להכיר-לא הצלחתי ליצור קשר זוגי ארוך טווח , כך שהדת היא לא הדבר הכי חשוב במערכת יחסים, בעקר שאין ילדים בתכנון אבל זה אני...לא את.... עד כמה הדבר חשוב לך? אולי כדאי לך לדבר איתה על הנושא. אבל לא בתור "יחסינו לאן , אלא בתור "יש משהו שמציק לי ואני רוצה לשתף" תספרי לה וחכי לתגובתה. בלי להעלות עניין של פירוד..... היא מאמינה באלוהים? היתה פעם בבית כנסת? היא גמשיה מחשבתית? בן זוגי מתעקש לעשות את הקידוש ביחד. אותי זה מרגש מאד. וזו החוויה הדתית שלנו. אולי יש אפילו משהו שידבר אליה: הדלקת נירות שבת, הליכה לבית כנסת ביחד (גם לנסיון!!) , נסי לשתף אותה בעולם שלך.....

למעלה