התלבטות...

timmyy

New member
התלבטות...

שלום לכולם :} אני בן 30 , יוצא עם מישהי מזה 3 שנים. גרים יחד גם תקופה קצרה. היא רוצה חתונה ב, גם אם לא כרגע. ואני... אוכל סרטים :) מצד אחד- אנחנו מסתדרים (לא רבים כמעט), אני כן אוהב אותה, היא מישהי שאפשר לבנות איתה בביטחון חיים ומשפחה. מצד שני- אני לא מרגיש שאני "מאוהב",מרגיש שהיא יותר שותפה לדירה מאשר אהובה, המשיכה לא היתה אליה אף פעם חזקה כמו שהיתה לחלק מהחברות האחרות, והכי גרוע, וממש חשוב-... שיש לי עדיין רגשות למישהי אחרת (לא מישהי שאפשרי קשר איתה) ומוזר לי שזה לא עובר לי למרות שיש לי משהי. סתם לדוגמא: חבר אמר לי- אתה בונה עסק, משפחה, אין מה לעשות אלא לשים רגשות בצד... אבל- אני פשוט... זה לא זורם טבעי.. מבינים? אני פוחד לאבד אותה אם ניפרד ואתחרט, וכמובן פוחד שלא ימצא אחרת... וגם הגיל מתקתק... דעתכם?

גרא.

New member
timmyy,אתה מתאר מצב שכיח למדי של זוגות נשואים

רבים,שעה שהאקט הראשוני של התאהבות דועך לנוכח השחיקה המתמדת של החיים,אבל האהבה עצמה חיה וקיימת.זה ועוד,לכל אחד כמעט יש פינה חמה בלב של רגשות מודחקים לאהבה אחת בעבר בדרך כלל הראשונה,שעברה,חלפה לה,נגמרה ואינה.מצב שלא חייב ולא יכול להפריע למערכת רגשות קיימת.מה שעשוי לעזור לך להחליט,אם הנערה הזו היא זו שתבלה איתה את שנות חייך בעתיד,זו אינה דווקא תחושת ההתאהבות שלה,אלא היכולת שלכם לתפקד יחד בחיי היום יום כפי שאתה בעצם מתנסה בחיים המשותפים שלכם.כי צורת חיים כזו שהינה דגם מדוייק למדי של חיים משפחתיים,יוצרת ופותרת בעיות וקונפליקטים צפויים.אם ההתנסות הזו עולה יפה,יהיה לך הרבה יותר קל להחליט.וכבר כתבת, אתה פוחד לאבד אותה,פוחד שלא תמצא אחרת (כמוה),וגם הגיל מתקתק...

למעלה