התלבטות

אני לוידעת מה יהיה

מחר. אז שאדע מה יהיה כשהם יגדלו? אתן לאצבעות ללכת במקומי ואתן לזמן לעשות את שלו....

לא חמודה, לא זה מה שניסיתי להגיד.

ניסיתי רק לשתף אתכם בהתלבטות. מהיום אני שמה כיסוי ראש, וההתלבטות שלי היא כזו: שיער עד המותן מתחת לכיסוי ראש הוא מעיק ומעצבן ומיותר, ההתלבטות שלי היא האם לגזור את כל היופי הזה ולתרום אותו לחולי סרטן שיכולים מאוד להנות מהשיער שלי כתחליף לשערם.

סוג ב

New member
../images/Emo45.gifבעד

אם את גם ככה גוזרת, אז תתרמי לחולי סרטן. מה רע?

girl number six

New member
כדי ליצור פאה אחת

צריך לפחות 20 ראשים - להגיד לך ש-20 ראשים יתרמו לחולי סרטן כדי ליצור פאה אחת? מה דעתך למכור ואת הכסף לתרום לחולי סרטן או לעזר מציון?

הקרטריונים הם:

לפני אורך, צבע, סוג השיער, וכמובן הטיב! לקוקו אחד לדעתי לא תוכלי לקבל יותר מכמה מאות בודדים (בסביבות ה 200 ש"ח) ויש גם מספרות מיוחדות לנשים שתורמות שיער לפאות עבור חולי סרטן.

קודם כל

מניין הבאת שבשביל פאה אחת צריך 20 ראשים?, אני מאמינה שעם שיער כמו שלי מספיק שלושה ראשים. שנית, ואם צריך 20 ראשים אז מה? אולי השיער שלי יהיה השיער מהראש העשרים? שלישית, מאיפה נראה לך בא לי הענין של לתרום את השיער אם לא מאחת התוכניות בערוץ 2 ששם ראיתי שתרמו את השיער לילדים חולי סרטן, ושם תרמו הרבה בנות.... אז כן, יש הרבה מאוד בנות טובות לב שעושות את זה. רביעית, למכור את השיער ולתרום את הכסף? כל הפואנטה היא לתת לילדים משהו שלהם אין, להם לא צומח שיער והם זקוקים לו, כסף - כל אחד יכול לתרום להם. כסף אתרום לגמח של יוצאים בשאלה: עמר

girl number six

New member
בתקופה ההיא כשיצא פסק הלכה נגד

פאות מהודו - להודיות יש שיער ארוך מאוד - ההודיות שאני מכירה חופשי בין המותניים לבירכיים ושיער ממש שופע ועבה, ובכל זאת נאמר אז שנדרשים 20 ראשים לפאה אחת דבר שמקשה על זהות יהדות של בעלת השיער ומספיק 1/20 מהכמות כדי לפסול את הפיאה משימוש

עץ שתול

New member
אם אלו הדאגות שלך

עשי מה שטוב לך. ומבטיח לך שאת תשארי חמודה כמו שאת בכל מצב. אגב, את גם לא תהיי הסבלרטאית הראשונה שעושה את זה... גם נינט טייב עשתה את זה, וזה רק העלה את העניינות בה. בכל מקרה אלו דאגות קטנות, אנחנו צריכים להתמודד עם הזקן הדקרוני והחצוף.

ממונטז' כמובן

מישהו ניסה לדמיין את הסלב עם קרחת.האמת שהעיבוד לא משקף בכלל איך הם יראו עם קרחת,כי הצורה המדויקת של הראש מאד משמעותית.

mister xy

New member
לא יודע מה לגבי כולם

אבל פריס הילטון באמת עשתה פעם קרחת.

למעלה