התלבטות...

התלבטות...

אני פרודה מזה כחצי שנה. יש לי ילד קטן, כמעט בן ארבע. לפני כחודשיים התחלתי לצאת עם מישהו. טוב לי איתו. לא חושבים לטווח הארוך, אבל די מחוייבים האחד כלפי השניה. במהלך החודשיים, נמנעתי ככל האפשר מיצירת מפגשים לא נעימים בין הילד ובין החבר. הוא ראה אותו פעמיים-שלוש, לא יותר. וגם אז, ללא הפגנת קירבה כלשהי. החבר ישן אצלי רק כשהילד לא נמצא (מדי פעם אני מבקשת מאביו או מהורי שיקחו אותו לישון אצלם). לאחרונה התחלתי לחשוב על האפשרות שהחבר ישאר לישון אצלי גם כשהילד בבית. הוא גר מרחק של שעה נסיעה ממני ולחזור באמצע הלילה הביתה, עושה קצת לא נעים, גם לי וגם לו. מה דעתכם? מסוכן מדי? הדבר האחרון שאני רוצה זה לפגוע בילד, אבל גם לי יש חיים וגם החבר הוא חלק מהחיים הללו (למרות שאני לא מסוגלת לחשוב כרגע על קשר עם מישהו לכל החיים). תודה מראש

גרא.

New member
את צודקת,זכותך לחזור ולחיות כמקודם

ולכן אין שום בעייה בעובדה שחברך נשאר לישון אצלך,במקום לחזור בשעה מאוחרת מרחק שעה נסיעה.לגבי בנך,את חייבת כמובן לספר לו על החבר שלך,ועל העובדה כי הוא זה שנשאר בלילה,ומן הסתם הם יפגשו בבוקר..לילד בן ארבע, שכבר התנסה בחוויות הגירושין שלכם,וודאי שוחחת איתו על כך,לא קל לקבל את העובדה שלאמא יש חבר חדש..בפרט שמערכת היחסים שלך עימו אינה מתוכננת לפי שעה לטווח הארוך..ולכן הוא אינו מוצג כאבא אלטרנטיבי,אלא רק כחבר.. הדרך הטובה היא לומר לילד את האמת כפי שהוא מסוגל להבינה,ולא להסתבך בהסבר שקרי,גם אם הוא "שקר לבן".לגבי החבר,חשוב שידע,כל עוד הוא אינו נכנס לתוך החיים שלכם,שלך ושל בנך,אלא רק בקשר איתך,חשוב שלא ינסה להתחבב על הילד,להתקשר אליו רגשית,ובוודאי שלא יאפשר לבנך לעשות כן. וזה ברור,כל עוד הוא זמני,פרידה אפשרית ממך,עלולה לפגוע בילד..ואם כך יקרה,כיצד הוא יקבל חבר אחר?? לכן כחול,מערכת יחסייך עם החבר,תתפתח כפי שתתפתח.יחסו של החבר לילד,לא יותר מקורקטי..אלא אם כן...

3אריק

New member
לבנדר

הבנתי שאת עדיין לא גרושה אילא פרודה , רק שתדעי שיכול מאד להיות שאם החבר ישאר לישון אצלך יכול מאד להיות שבעלך ( ואני לא יודע באיזה שלב אתם נמצאים ) ישתמש בזה נגדך בכל תהליך של גירושין . חוץ מזה ,תלוי מאד עד כמה היה קשור הילד לאביו ואיך הוא מגיב לחבר שהבאת הביתה . אין ספק שיש לך את הזכות לבנות חיים חדשים ,אבל הייתי מציע לך מאד להיות זהירה בכל צעדייך כל עוד לא סיימת מערכת יחסים קודמת ,זאת אם כמובן אכפת לך מהילד ומה עלול לקרות במערכת יחסים זו . ועוד טיפ קטן .....אל תמהרי ........... להשתמע אריה

למעלה