התלבטות

someone98

New member
התלבטות

אני מתלבטת אם להתקין את התוכנה החינמית open office או להשקיע ולקנות את האופיס המקורי של מיקרוסופט. מה החסרונות של open office? מדוע אנשים משלמים מאות שקלים עבור האופיס של מיקרוסופט כאשר יש אפשרות להשתמש בתוכנה חוקית וחינמית? מה הקטץ' פה?

שאלה חשובה

שאלה זו הועלתה מספר פעמים בפורום. אפשר לבצע חיפוש בפורום ולמצוא תשובות לאחת התשובות, לחץ כאן. כדי לתת לך מענה, כדאי שתסביר מה אתה רוצה לעשות עם אופן אופיס, להגדיר את הצרכים שלך, להציג את הרגלי העבודה. לפי פרטים אלה ,נוכל לתת לך תשובה מתאימה.

someone98

New member
תגובה

אני משתמשת בעיקר ב- word (והרבה בפונקציות מתמטיות בכתבן), האם האפשרות הזו קיימת בתוכנה המקבילה ב- open office? האם יש המרה ישירה של mictosoft equation 3 באופיס המקורי ל-open office (נוסחאות מתמטיות)?

המלצה לפני שעוברים לאופן אופיס - כדאי לבדוק

WRITER תוכנה טובה מאוד עם אפשרויות רבות. לגבי כתיבת נוסחאות, קיים מודול MATH שמאפשר גם לכתוב פונקציות מטמטיות. הייתי ממליצה לך בשלב ראשון להתקין אופן אופיס בנוסף למיקרוסופט אופיס. לנסות לייבא מספר קבצים ולראות את התוצאה. נסי גם לכתוב מסמך "מסובך" ישר ב-WRITER . נקודה נוספת לפני שתחליטי, זה בדיקת הצורך לשתף את הקבצים עם משתמשים אחרים, אם כולם משתמשים באופן אופיס לא יהיו שום בעיות, אם כל אחד משתמש בתוכנה, גרסה שונה, אולי יהיו בעיות. ניתן גם להעביר קבצים בפורמט PDF . המלצה - לנסות ורק אחרי להחליט.

למעלה