התלבטות....
אז ככה: ההתלבטות היא לגבי הבחירות המוניציפליות. אני בעיקרון תומך במרצ-יחד ומאוד מסכים עם המפלגה הזאת. אבל ישלי כרגע בעיה אחת, או יותר נכון - התלבטות. שהייתי שמח לשמוע את דעתכם
אני הולך להצביע בבחירות המוניציפליות בירושלים. עכשיו, מצד אחד, כמו שאמרתי קודם - מרצ-יחד היא המפלגה המועדפת עלי. אבל מצד שני, האם היא הכרחית בירושלים? למה לא כדאי להצביע לניר ברקת? הרי גם הוא הולך באותו קו (באופן מסוים) כמו מרצ-יחד. גם הוא נגד כפייה דתית ובעד חופש דת בירושלים (החלטתי לדבר על דת כי אני סבור שזה הנושא הכי "בוער" כרגע בירושלים).למשל. אז למה לא לתת לא את הכוח? הרי אם הוא יהיה ראש העיר הבא של ירושלים (אם אני שם לו פתק, זה אומר שאני מקווה שזה מה שיהיה ולכן אני יכול לצאת מנקודת הנחה שהוא יהיה ראש עיר) הוא צריך שתהיה לו מפלגה חזקה, לא? כמובן שמרצ-יחד חשובה בירושלים, על זה אין לי ויכוח. ואני בטוח שהיא תעשה רק טוב לעיר. אבל אני מנסה למצוא סיבה למה היא עדיפה על על המפלגה של ניר ברקת. תודה רבה! וסוף שבוע מעולה! .
אז ככה: ההתלבטות היא לגבי הבחירות המוניציפליות. אני בעיקרון תומך במרצ-יחד ומאוד מסכים עם המפלגה הזאת. אבל ישלי כרגע בעיה אחת, או יותר נכון - התלבטות. שהייתי שמח לשמוע את דעתכם