התלבטות

newone5

New member
התלבטות

שלום לכולם, אני כרגע סימתי שנה א במדעי המחשב, ודי הגעתי לתובנה שאני לא אוהבת לתכנת ולא ארצה לעסוק בזה בעתיד, ככה או ככה הבחירה במקצוע מלתכחילה כנראה שלא היתה על סמך שיקולים נכונים, בעיקר לחץ מההורים לבחור מקצוע טוב ויציב, אני עצמי בזמנו כלל לא הבנתי מה זה תכנות ומחשבים, כך שהכל היה חדש לי. אני רוצה לחזור למעשה לתחום שיותר התענינתי בו לפני שהתחלתי מדעי המחשב ושתמיד חשבתי שאני אלמד שזה מנהל עסקים- חשבונאות או ניהול וכלכלה, היתי רוצה לשמוע קצת על שני תחומים, בעיקר על השתלבות בשוק העבודה בתום התואר הראשון. תודה מראש

מידע

המקצועות שאת מתייחסת אליהם הם מקצועות נדרשים שיש בהם אפשרויות מגוונות לתעסוקה לאחר תואר ראשון האפשרויות נעות בין רואה חשבון למי שלומד חשבונאות, דרך כלכלן בגופים בנקאיים, חברות היי טק, חברות תעשייתיות, חברות שעוסקות בשירותים ועד מנהל עסקים שהוא תחום רחב שמאפשר ניהול פרוייקטים ועבודה בתחומים של שיווק , פיתוח עסקי ועוד ההתחלה היא לרוב מלמטה אבל בכל מקום נדרשים עובדים צעירים שהשכר שלהם יחסית נמוך משל הותיקים ושצמאים לרכוש ניסיון. אני מרגישה שלא נכון להתחיל פרט פה את כל האפשרויות כי אנו לא מדברים על מקוצע אלא על תפקידים. אני מציעה לך להיכנס לאתרי דרושים כמו ג'ובמאסטר וג'ובנט ולעבור על מודעות דרושים שבהן כתוב שנדרש תואר ראשון ולעשות עבודת מחקר מקיפה בעצמך בנוסף, את יכולה להיכנס לאתר יורם ולקרא בפירוט על המקצועות האלו בספריית המקצועות האינטרנטית שלהם כולל על אפשרויות תעסוקה ממליצה לך מאד כעת כשאת משנה לבדוק עם עצמך מה את אוהבת במקצועות האלו ומה החיבור שלך אליהם כדי להשיג בחירה מיטבית בהצלחה אפרת נצר וייס

למעלה