התלבטות

LayLadyLay

New member
התלבטות

אחרי שנה וחצי עם הסנסה [שאיכזבה לגמרי, אגב], החלטתי להחליף אמ.פי. עכשיו אני מתלבטת בין 3 אופציות: Creative Zen Vision M 30GB או Creative ZEN Small Wonder 16GB - MP4 [לא דרך המכירה הפומבית] ואחרון- ZEN EXTRA 30GB שלושת אלו נראו לי הכי איכותיים, אז אם מישהו יכול להגיד מהו הטוב ביותר, או בכלל להמליץ על נגנים אחרים -אני אשמח.
הכי חשוב שיהיה זיכרון מעל 8GB. תודה רבה ויום טוב! :) דניאל.

O

omerdav

Guest
בעיקרון:

קודם כל,האם את נעולה על קריאטיב ולא מוכנה לסטות לחברות אחרות אז הייתי לוקח את הזן "סמול וונדר" כי השנים האחרים הם די ענתיקות (למרות שעדיין תמצאי ל-M קהילת מעריצים גדולה.)

LayLadyLay

New member
אין לי בעיה עם חברות אחרות

פשוט לא sandisk ושמעתי שקריאטיב טובים

O

omerdav

Guest
חוץ משהנגן יהיה מעל 8GB יש לך דרישות נוספות?

בעיקרון קריאטיב טובים אבל הם לא החברה היחידה שטובה.... הנה כמה המלצות שכדאי לבדוק: Cowon\Iaudio 7 - בעיקרון שווה רק למוזיקה (16GB). D2 מאותה חברה של ה-7 - שווה להכל,בעיקרון (16GB+הרחבה) הסמול וונדר של קריאטיב,כמו שאמרת - מתחרה דומה ל-D2,פחות טוב לדעתי (עד 32GB+הרחבה) אייפוד קלאסיק\טאץ' - שניהם טובים גם למוזיקה וגם לסרטים,עם עדיפות קלה לטאץ' בנושא הסרטים (32GB\160GB) A3 מאותה חברה של ה-7\D2 - טוב לסרטים וקצת מוזיקה (80GB) ארכוס 605 - מתחרה ל-A3 (מגיע ל-160GB) Q5 מאותה חברה של ה-D2 - טוב להכל ועוד קצת (80GB). *בסוגריים נפח מקסימלי

למעלה