התלבטות...

התלבטות...

שלום אז ככה.... אני בן 23 השנה השלמתי בגרות ואני ניגש שבוע הבא לפסיכומטרי... במהלך השנה חשבתי ששנה הבאה אני ילמד צילום- שזהו תחום שאני מתעסק בו הרבה(בתור תחביב בינתיים).. בחודשיים האחרונים אני מתחיל לחשוב אולי זה לא בדיוק הצעד הנכון וקשה יהיה למצוא עבודה ולהתפרנס מהמקצוע.. בנוסף כמה חברים גם הפנו את תשומת ליבי לעניין.. בכל אופן אני מנסה לחשוב מה מעניין אותי ללמוד ודי לא מצליח לחשוב על משהו שבא לי לשבת כמה שנים וללמוד.. ניסתי באתר יורם תכוון המקצועי וגם לא יותר מידי כוון אותי העניין.. אשמח אם למישהו יש רעיון או אולי כוון מחשבה תודה יוני

mmorumi

New member
לאן הלב שלך מוביל אותך?

אתה מזכיר שאתה עוסק הרבה בצילום. האם אתה מאוד אוהב את זה? משיכה למקצוע וכשרון בו - תורמים להצלחה במקצוע. מי שטוב במקצועו, משתלב בו גם אם אין הרבה עבודה. בכל מקרה, אתה יכול לקרוא על האפשרויות התעסוקתיות השונות והמגוונות של מקצוע זה - בספריה תעסוקתית ב"מרכז ליעוץ ומידע תעסוקתי" של שרות התעסוקה הנמצא ב-4 הערים הגדולות, או בספריה התעסוקתית של מכון "הדסה" הנמצא בירושלים. ב ה צ ל ח ה !!!!

הלב שלי אומר צילום...ו

כי זה תחום שבא לי ללמוד אני בטוח שאני יהנה בלימודים ואני גם די טוב בו לפי מה שאומרים לי... אבל אני מתעסק בצילום טבע, צילומים אומנותיים, ואין בארץ הרבה תעסוקה בתחום, ואני לא רוצה למצוא את עצמי מצלם חתונות או כל מיני חלטורות כאלו כי זה ממש לא מעניין אותי, עד לפני חודשיים הייתי ממש בטוח שאני ילמד צילום והתשובות שנתתי לעצמי שאני יסתדר וימצא עבודה וזה גם מה שמעניין אותי וכו'. בחודשיים האחרונים התחלתי לחשוב פרקטי יותר טוב נו סימתי לימודים של 3-4 שנים ומה עושים עם זה...ולא עולות לי יותר מידי תשובות בראש. בכל אופן תודה על הרעיון... ואני ימשיך לחשוב-מה שלא עושה לי כ"כ טוב... החוסר ודאות הזה. בכל אופן תודה :)

למעלה