התלבטות...

תחיה

New member
התלבטות...

טוב אז זה הולך ככה: שנה הבאה אין לנו קומונרית בסניף שלנו (זה מסובך כי אין לנו דירת שירות והמון בנות לא מסכימות לנסוע ממקום אחר לישוב שלנו). והציעו לי להיות קומונרית לשנה הבאה, עכשיו אני מתחילה ללמוד בעזר"ה שנה הבאה וחשוב לי להשקיע בלימודי מאוד ומצד שני הסניף שלי מאוד חשוב לי שהוא לא יפול ולא יפעל כמו שצריך בשנה הבאה. ולהזכיר לכולם פה שהייתי קומונרית כבר שנתיים ובאיזה שהוא שלב זה כבר מעצבן, אבל הסניף שלנו הוא מדהים! מה עלי לעשות??? תודה לכולם על העזרה!!!!!!!!

s u g e r

New member
מומלץ בחום!!!

אני הייתי גם קומונרית שנתיים ואח"כ, אמנם רק בשנה ה3 ללמודים הייתי קומונרית שנה שלישית. זו הייתה שנה מדהימה!!! הפקתי את כל הלקחים מהשנתיים הקודמות וזה היה ממש מוצלח!!! נכון שאולי זה יבוא מעט על חשבון הלימודים, השאלה היא מה הציפיות שלך מהם...איזה ציונים את רוצה...כמה את רוצה להשקיע וכו´... צריך לדעת לתכנן נכון את הזמן וחוצמיזה את כבר מכירה את הסניף, הוא שלך. לא? אז זה הרבה יותר קל. בהצלחה

תחיה

New member
תודה...

נראה אני מאוד מתלבטת בנושא הזה! נראה לי שבסוף אני אלך על זה כי אני לא מאלה שמשקיעים בלימודים, אל תבינו אותי לא נכון אני מאלה שלא משקיעים ובסוף מוציאים 100 במבחנים, למרות שזה לא בגרויות, תודה בכל אופן על ההעצות.

LadyTitania

New member
להתלבט זה טוב ../images/Emo96.gif

אני גם עושה את זה לעיתים קרובות בזמן האחרון...
מכיון שמעולם לא הייתי קומונרית קשה לי לענות לך. אבל אני אשתדל. אני חושבת שיש לכל אחד סדרי עדיפויות. את צריכה להחליט עד כמה הלימודים חשובים לך. אולי תוכלי בכל זאת לשלב. יהיה לך פחות זמן לדברים אחרים אבל אני מאמינה שאם הסניף והלימודים חשובים לך תצליחי לשלב. ברור שמה שלא תעשי תצטרכי לותר על משהו. אם תהיי קומונרית בתשלום אז זה יכול קצת לעזור לא? ואולי תוכלי להיות קומונרית עם עוד מישהו? מה שלא תעשי - המון
אגב באיזה סניף מדובר? יום טוב! הדסה

vitvit

New member
אני חושבת

ששנה שלישית היא בד"כ השנה הכי מוצלחת (לפחות בקומונה)ולכן זה בטוח יהיה יעיל , לפחות לסניף, את צריכה לחשוב טוב האם את חושבת שאת מסוגלת להתמודד עם שני הדברים יחד, ואם את יודעת שזה יעלה על חשבון הלימודים, את צריכה להחליט אם זה לא מפריע לך... בסופו של דבר, ההחלטה היא שלך ושלך בלבד... בהצלחה vitvit אגב איזה סניף זה? (מאיזה מחוז?)

למעלה