התלבטות

התלבטות

אחותי שתפה אותי בדילמה, היא בדיוק נפגשת עם איזשהו בחור, חצי עובד חצי לומד, הבחור והבחורה מאוד פתוחים, ולא ההגדרה האולטימטיבית לחרדים. הנקודה היא שהוא לא רואה שום בעיה בלצאת עם מישהי מהעבודה שלו לקפה, או לבירה, או סתם ארוחת צהרים. מה דעתכם?

גלית99

New member
דוס הוא לא.

ואענה לך בפשטות, אם היא גם היתה יוצאת לקפה עם איש מהעבודה ולא היתה רואה בזה בעיה, הם מתאימים. אני הייתי רוצה לדעת אם מי הוא יוצא. יתכן שזה בשביל הנפש. יתכן שהיא סתם טיפוס מצחיק שכיף להיות איתו, העיקר שאין בינהם רומן. אני מדברת כמובן על בחורה פתוחה מאד..

מה זה 'העיקר שאין בינהם רומן'? ../images/Emo4.gif

אם אין עכשיו, מי ערב שלא יהיה בהמשך? אשה זה אשה, גבר זה גבר ופיתויים הם פיתויים. מה ההתלבטות כאן בכלל?

נתי300

New member
אינני חורץ חלילה

אבל אם זו היתה אחותי לא היתי נותן לזה לקראת. אבל הכל תלוי באדם ובענין. ואולי כמו שאמרה גלית [אם כי גם בזה לא יודע מה לומר]

אני חושב שצריך להיות גבולות

בן אדם דתי נורמלי נשוי לא יוצא עם מישהי מהעבודה לארוחת צהרים וכדו` זה מסוכן ואם אחותך מהזן הנורמלי שאני מדבר עליו כדאי לה להוריד.

זה נורמלי שהוא יעבוד

בסביבה מעורבת? כי אם כן, מה זה שונה עבודה ביחד, או קפה ביחד? בשניהם יש את העניין עצמו ואת הצחוקים שמסביב. אני משתדל להגיע לחקר האמת, כי בסופו של דבר הוא ככל הנראה הכיר בנות בעברו (על רקע רומנטי) וכנ``ל היא. כמובן שכיום אין שום דבר על רקע רומנטי אצל אף אחד מהם.

יש הבדל מהותי

שהוא יוצא עם מישהי לארוחת צהרים זה אומר שהוא פוזל גם לנשים אחרות ולא חושב רק על אשתו משאין כן עבודה ביחד הם עובדים יחד כי זה העבודה זו דעתי בכל אופן.

פוזל באיזה מובן?

במובן של בוקר טוב מה שלומך? זה מצחיק אבל אני מוצא את עצמי מנסה להגן על הבחור דווקא בגלל שהוא לא בגישה המקובלת.

אני מבין שהוא לא בגישה המקובלת

אבל בן אדם ``דתי`` נשוי לא יצא עם מישהי אחרת לארוחת צהרים תסכים איתי שיש הרבה הבדל בין לומר בוקר טוב לבין לצאת איתה לארוחת צהרים ובטכלס זה מפחיד ואי אפשר לדעת לאן זה יגיע...

זה בעיתי אלה אם הוא יוצא עם עוד

אנשים מהעבודה ולא סולו עם חברה לעבודה כי אז זה בעיתי כי זה מתחיל בקפה וניגמר ב.......

Train Chaser

New member
גם בחורה חילונית לא היתה מרגישה טוב עם זה

זה לא קשור רק למידת ההדיקות שלו. אם הוא יוצא עם בחורה אחרת, לשתות, לאכול או לא משנה מה, הוא לא מציג הרבה הערכה וחשיבות לזוגתו.

לא בהכרח.

יום אחד הוא יוצא עם חבר אחד, למחרת עם אחר. אין לה עדיפות על פני הגברים שאיתו בעבודה.

דורית 2 2

New member
מעולה צריך לראות אחד את השני במצבים אמיתיים

ולא רק בפגישה רשמית.אני בעד

האם כך היא רואה את בעלה?

האם אחרי הנישואים העניין יהיה לגיטימי מבחינתה? האם יהיה לה נח לשמוע שבחיר ליבה כרגע מבלה את הפסקתו עם אותה הבחורה, אנשים עוברים, רואים.. אם כן מה טוב, אם לא- עצה שלי, שלא תכנס לזה.

למעלה