התלבטות...

red butterfly

New member
התלבטות...

חבר שלי מתגייס ביום ראשון. ביום חמישי (עוד שבוע) המשפחה שלי מתכננת שנצא לסופשבוע בצפון לכבוד היומולדת של אבא, וזה יוצא שבשבת הראשונה שהוא יוצא אני לא אהיה איתו... ההורים שלי כבר אמרו לי שאני לא חייבת לבוא איתם, וחבר שלי אמר לי שהוא לא יכעס עלי אם אני אסע (אבל אני יודעת שהוא יהיה מאוד מאוד מאוכזב...) מצד אחד לא נעים לי מההורים שלי ובעיקר מאבא שלי, מצד שני זה יוצא שכנראה כמעט חודש אני לא אראה את חבר שלי כי אני אולי נוסעת לחו"ל ל3 שבועות עוד שבועיים. ושוב, זאת השבת הראשונה שלו ואני ממש רוצה להיות איתו. מה הייתן עושות במקומי? ומותר להצטרף אפילו שאני רק כמעט חברה של חייל?

קודם כל, ברור שמותר להצטרף../images/Emo9.gif

ברוכה הבאה!
אני טל, בת 17 וחצי. לגבי השאלה שלך, אני חושבת שהייתי נשארת בבית איתו... כי את אומרת שאח"כ כנראה שלא תראי אותו 3 שבועות.. וזה המון.. ככה שנראה לי שאם הייתי במקומך, לא הייתי נוסעת לסופ"ש של היומולדת של אבא. אפשר לחגוג עם אבא בעוד דרכים כשהם חוזרים
אגב, ספרי קצת על עצמך. איך קוראים לך? בת כמה? פז"מ עם החבר?

devilz

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ממ דילמה דילמטית למדי יש לך... מה שכן.. את לא יכולה לדעת אם הוא באמת יצא בשבת הראשונה שלו..

Jeanne D Arc

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ז'אנה 17 וחצי לדעתי כדאי לך להישאר בבית איתו, כי בואי נגיד שלא לראות את החבר שלך יותר משבועים זה יותר ממתסכל

frolic

New member
קודם כל

ברוכה הבאה, טל בת 17.9 :) האמ. גם אני הייתי נשארת בבית עם החייל שלי, כי לא לראות אותו הרבה זמן זה די מבאס.. ואת אבא את יכולה לראות כל הזמן ולחגוג איתו מתי שנוח לך..

red butterfly

New member
תודה לכן ../images/Emo24.gif

אני אילת (לא כמו העיר, כמו איילת רק עם י' אחת
), בת 18, עם החבר שנה ו5 חודשים
devilz (לא אמרת את השם שלך...), הוא בטוח יוצא בשבת הראשונה. הוא בדק את זה עם מישהו שיודע. ונראה לי שאני אקשיב לכן ואשאר איתו
תודה!

ToryMaster

New member
אני הייתי נשארת

ואני בטוחה לחלוטין שהמשפחה שלי הייתה מבינה ותומכת, כמו שעושה רושם ששלך.

OgaliO

New member
וולקאם../images/Emo140.gif גמאני הייתי נשארת ../images/Emo9.gif

אגב, גלי - בת 16
תהני פה, תפרקי את הכל

B o o o o M

New member
תלוי כמה זמן אתם ביחד כבר

אם הרבה אז תיסעי לדעתי.. ואם קצת אז תישארי :]

לפעמים...

כדאי קודם לקרוא את התגובות ואז להגיב... היא אמרה שהם ביחד שנה ו 5 חודשים... הכל באהבה

lady man

New member
ברוכה הבאה=]

אני הייתי מוותרת על הנסיעה אבל באמת זו החלטה שלך... ועצה שלי, אל תחשבי מי יותר חשוב לך כי אז תסתבכי עם עצמך=/

מאורי6

New member
אני אישית חושבת

שאם היו נותנים לי את האפשרות לבחור.. ואני אדע שההורים שלי באמת מבינים ולא יתבאסו עליי עכשיו... הייתי נשארת בבית עם החבר..

Clueless Maiden

New member
יהיה לך בית ריק

שזה יתרון. לא יודעת. תלוי עד כמה את רוצה לנסוע. זה ישמע קיטשי, אבל רק את יודעת את התשובה. אם את מאוד רוצה לנסוע, סעי. אם את מאוד רוצה לראות את החבר, תשארי.הבחירה כולה שלך.

McBlack

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני מאיה בת 18 (עוד 3 שבועות למניאק), ספרי על עצמך
נשמע שהמשפחה שלך תבין במילא, לדעתי שכחי מהטיול ומנקיפות המצפון, תישארי עם החייל הטרי שלך. לא הייתי מתלבטת בכלל, ואת אבא שלי אני רואה שבוע בחודשיים. בתור תושבת הצפון אני מוכנה להעיד שהצפון לא כזה מלהיב, הוא פה כבר שנים ואת לא תפספסי שומדבר

למעלה