התלבטות!

TiNkEr BlAcK

New member
התלבטות! ../images/Emo9.gif

היי לכולם:) יש לי התלבטות בקשר לכלבה היפה שלי(כמו שרואים בתמונה) . אני באמת צריכה עזרה. אז ככה: אנחנו רוצים לסוע לאילת כל המשפחה.. עכשיו מה נעשה עם הכלבה? יש כמה אופציות אופציה אחת, שאני אשאר בבית, אבל אמא נעלבת וזה, וזה אמור להיות כל המשפחה, ו"מעכשיו כל פעם שנרצה לסוע כולם את תישארי בבית?", ואני גם די רוצה לסוע לאילת.. אפשרות שניה זה שהיא תשאר בבית. זה 3 ימים, מתוכם נהיה בבוקר של היום הראשון ובערב של היום השלישי. ונמצא חברים ומשפחה שיורידו אותה 3 פעמים ביום לאיזה רבע שעה.. אופציה שלשית והכי פחות מועדפת בעיני זה לתת אותה לדודים שלנו, שהיא בקושי מכירה וכזה, למרות שהם יתנו לה תשומת לב ויורדיו אותה והיא תהיה במקופ שיש פעילות, היא בוקשי מכירה אותם ואני יודעת שהיא תרגיש נטושה... פנסיון אן בכלל לקחת בחשבון. היא לא רגילה ואני מעדיפה כבר את הדודים שלי.. מה לעשות? :( מה אתם עושים במקרים כאלה?

SimplyDana

New member
איזו חמודה ../images/Emo13.gif

אני, (אם היה לי מי)
הייתי מעדיפה להשאיר אותה ושחברים יבואו להוריד אותה כמה פעמים ביום... למרות שבכלל אין מה לעשות באילת, הייתי שם, וכל מה שיצא לי מזה זה רגליים שרופות.

3dana3

New member
שלום

לפי דעתי כדאי לך לבקש מחברים להוציא אותה. ככה היא תישאר בבית, במקום שהיא מכירה ותרגיש כמה שפחות בשינוי (שאתם נסעתם למספר ימים). אבל כדאי שתבחרי מישהו אחראי שגם יוכל לארח לה חברה

SofyTofy

New member
קרה אותו מקרה - והנה התשובה../images/Emo103.gif

השנה נסענו לשלושה ימים לאילת (רק אני וההורים שלי), כך שיצא יום 1 אח שלי היה בבית כשהוא חזר מהצבא (האח השני היה בחו"ל), ביומיים הנותרים נתנו למישהי שאנחנו מכירים טוב, אוהבת כלבים אמיתית, לטפל בברנדי שלנו. גם בשבוע האחרון, כשהיינו בחו"ל (אני, הוריי ואחי), במשך שבוע שלם היא טיפלה בה (ואפילו הביאה את הכלבה שלה כדי שישחקו).. גם מתוך השבוע הזה אח שלי היה בבית בערך יומיים, ובכל זאת, אני חושבת שהיה מוטב לברנדי שהיא הייתה בבית, במקום שהיא מכירה, אם מישהי שמאוד אוהבת כלבים שתוציא אותה ותשחק איתה (וגם חבר של אח שלי הביא את הכלבה שלו איזה יום
).

Michalz70

New member
אני לקחתי את הכלב שלי איתי לאילת

לא לבית מלון (כי בארץ הם עדיין פרימיטיביים ולא מארחים כלבים) אלא לצימר. היה מאוד כיף להיות יחד איתו בחופש. אם זו אינה אופציה, נראה לי שעדיף לכלב להשאר בבית שלו, אבל אם זה יותר מיום אחד אז שמישהו יחיה איתו שם ולא רק יגיע 3 פעמים ביום כי הוא יהיה מאוד בודד (ובטח גם יעשה נזקים לבית וקשה להאשים אותו). וישנה גם אפשרות של פנסיון ביתי - לתת אותו לאנשים שאוהבים ומבינים בכלבים שיש להם פנסיון בבית ויהיו לו שם בטח עוד חברים להכיר ולשחק איתם (זה טוב אם הוא כלב שמח וידידותי באופי שלו)

TiNkEr BlAcK

New member
תודה לכולם! ../images/Emo13.gif

אבל היא לא ממש מסתדרת עם כלבים אחרים..וגם עם אנשים חדשים.. ואין לי מה לעשות, אלא להשאיר אותה, ואנשים שהיא מכירה ובאים הרבה יורידו אותה.. :) מקווה שיהיה בסדר!! ובינתיים אני אוסיף עוד תמונה שלה:)) יפיופה שלי!!

למעלה