התלבטות

התלבטות../images/Emo70.gif

סליחה שאני פותח הודעה חדשה, אבל לא רציתי לשרשר לשרשורפלצת על ההופעה. להחליט ומיד
- Century Child, Oceanborn או Wishmaster
אני מכיר ואוהב את רוב של השירים מ-CC, ולכן הנטייה שלי היא לקנות אותו. אז תמליצו לי בבקשה על אחד מהם, והאחרים יבואו אח"כ בעזרת השם... אולי.
]

ש נ י1

New member
את כולם../images/Emo3.gif

סתם.. הייתי ממליצה על אושנבורן ואחר כך ווישמאסטר

Brombit

New member
-רק הטעם שלי- ../images/Emo115.gif

אני מעדיפה את Oceanborn ואז את Century Child, אבל רק אתה יכול לדעת מה הכי טוב בשבילך...

היויו

New member
עניין של טעם

אני מאוד אוהב את ONCE, ואת Wishmaster אבל זה בהחלט עניין של טעם והרבה פה יגידו לך CC

CPUBOOM

New member
מה דעתכם על החדש?

שמעתי דומיות באמאזון ואני נורא מתלבט אם לקנות. בצד אחד הסיגנון נשמר אבל מצד שני יש שירים שלא נשמעים כל כך... nightwish . מישהו שמע את האלבום במלואו ויכול לומר לי? האמת אני יהיה בהופעה ואני מניח שאני אקבל מושג.אני מתכוון לקנות אותו לאחר ההופעה. בכל מקרה חוות דעת לא תזיק
תודה

TheImpactBoy

New member
ככה ככה.

ז"א, אני לא אהבתי אותו. ולדעתי הוא הדיסק הגרוע שלהם. וכמובן, שענט לא מתאימה. אבל הרבה מהפורום חושבים שהוא טוב. בעולם הוא קיבל ביקורות מעורבות. ובפינלנד הוא נכנס חזק למיינסטרים ומכר כמה אלפים טובים... תשמע אותו, אולי תאהב או אולי לא.

lacrimosa girl

New member
המיינסטרים של פינלנד לא אומר כלום ../images/Emo6.gif

ולדעתי DPP ממש ממש מוצלח. יותר מוואנס D=

CPUBOOM

New member
אוקיי.התרשמותי

אין ספק שהכיוון של הלהקה נשמר. עדיין מנגינה שמאפיינת את הלהקה,כרגיל לחן וכתיבה מעולה . ברור שיש שירים טובים יותר ופחות אבל באופן ככלי אני אוהב את כולם. השיר האחרון קצת מוזר לי אבל יפה מאוד. סך הכל אלבום לא רע בכלל . אגב מישהו קנה את ה-limited edition ויכול לומר לי מה הוא כולל? תודה

LadySilkworm

New member
איזה limited edition?

הגרסא שכוללת שני דיסקים שאחד מהם הוא דיסק אינטרומנטלי? P: גאד, בויקיפדיה זה כ"כ מסובך, יש איזה ארבעה גרסאות לאלבום P:

למעלה