התלבטות

galigal

New member
התלבטות../images/Emo55.gif

שלום, ברצוני לשאול שאלה: אני בהתלבטות רצינית האם להחליף את מקום עבודתי (כלומר, להישאר באותו תחום, אך להחליף את המקום), מה לעשות? האם לחכות עם זה? לעשות את זה? תאריך הלידה שלי: 4.1.67 שעה 8:00 בבוקר. אשמח לקבל תשובה תודה galigal

galigal

New member
מבחינתי, האם חכם להחליף?../images/Emo4.gif

עלייך להבין, שבמקצועי יש אפשרות כזו - להישאר בתחום, אך לשנות את המקום עצמו (כמו ברפואה, הוראה וכו´). אינני עובדת במפעל פרטי, כך שהאפשרות קיימת (באופן טכני). השאלה, שוב, האם לעשות שינוי כזה? אולי לחכות? וכמו בנושא הודעה זו: האם מבחינתי חכם לעשות שינוי? אשמח על תשובה

שנוי הוא בהחלט תהליך חיובי

אבל.. את עצמך צריכה להרגיש אם זה מה שנכון לך עכשיו, ואף אחד אחר - גם לא האסטרולוגיה - לא יוכל לבחור בשבילך. המלים ´חכם´ ו´נכון´ הם מלים שקשורות לנו עצמנו, לאישיות שלנו, ולכל מה שהיא בוחרת. על כן - הבחירה בידיך.

pilpelon

New member
תודה, אבל...../images/Emo118.gif

תודה, יאיר, הבנתי, אבל... כיוון שאני מתלבטת מאד, היה עוזר לי אם היית יכול לומר לי מה "דעת" האסטרולוגיה בעניין, מה "אומרים" הכוכבים? תודה galigal

לכל צד השלכות לכאן ולכאן

והאסטרולוגיה אינה ´ישות´ חכמה כזו או אחרת, שיושבת על כסא עם זקן לבן, ואומרת ´כן´ או ´לא´: זה בסך הכל שקלול של הרבה מאוד גורמים, לכאן ולכאן, כשחלקם בהחלט בעד השנוי המוצע, וחלקם האחר פוגש פחד גדול מהשנוי הזה. מה תבחרי בסופו של דבר ? זו החלטתך שלך.. למרות הכל - הענין על כתפיך.

pilpelon

New member
תודה

יאיר שלום, תכל´ס לא עזרת לי, אבל תודה על ההתייחסות והתשובה. כל טוב

למעלה