התלבטות.....

אפרתתת

New member
התלבטות..... ../images/Emo53.gif

שמעו דבר שהיה: אימא שלי עובדת עם מישהי שבעלה מנהל איזה אולם או גן אירועים. הן דיברו ומסתבר שהם בדיוק צריכים שם עובדים, והפלא ופלא - אני זקוקה נואשות לעבודה! המישהי אמרה להתקשר היום, לא בבוקר ולא בערב - כלומר, בצהריים ואחה"צ. אז התקשרתי, האיש ענה, הצגתי את עצמי והסברתי למה אני מטרידה אותו באמצע החיים, והוא מצידו אמר, "אבל למה את מתקשרת ביום שבת?". אחרי עוד כמה משפטים הגענו למסקנה שעדיף שאני אתקשר מחר, כשהוא במשרד שלו. ועכשיו מממממש לא נעים לי....
זאת לא נראית לכם התחלה קצת ברגל שמאל?..... מה אתם חושבים חבריי היקרים לפורום? (אולי זה נראה כמו עניין קטן ומינורי אבל זה מטרידדדד אותי! אז עזרה פליז!.... בייחוד מאחר והודות לשרת הנפלא של תפוז הייתי צריכה לכתוב את ההודעה הזו פעמיים.... :\ )

HoNeYyYy

New member
תתקשרי,מה יש לך להפסיד?

מקסימום שאת מתקשרת אליו תגידי לו שאת מצטערת שהתקשרת אתמול(יענו היום) ולא חשבת שזה ממש יפריע לו,או משהו בסגנון הזה.

שנוני

New member
לא!

אל תגידי לו שחשבת שזה לא ממש יפריע לו זה לא נשמע טוב תגידי לו שהית להוטה לקבל את העבוד ולא שמת לב שזה יום שבת...

GGOODD

New member
לי יש בעיה!!!!!!!!!!!!

אני קראתי את החתימה שלך, וזה פשוט נוראי!!!!!!!!! אני הרגשתי נפגע בשביל בימבה עצמה... הכלב של בובי לא נקרא פונפון!!! שמו בישראל הוא "בונבון" משמע - בובי בימבה ובונבון... אני מבקש למען הסדר הטוב לשנות זאת במיידית have a nice day!

ואוי איזו ילדות שקרית הייתה לך../images/Emo70.gif

ברור שזה בובי בימבה ופונפון אני מבקש לתקן העיוות ולשמר את הפונפון
ברור שהחתימה שלה צודקת ונכונה
מה איתך? ומה עם זעם הרשע?

מיצי007

New member
בונבון בונבון בונבון../images/Emo70.gif

כל השמות מתחילים שם ב-ב לא שמת לב? חוץ מזעם הרשע כי הוא רשע.... אבל קוראים לכלב בונבון

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אתם ראיתם את זה כשעוד לא ידעתם קרוא וכתוב היה שם "פ" לא "ב" פחחחחח עלק בונבון חחחחחחחח

GGOODD

New member
לא אין מצב

זה בונבון... היא לא אומרת פונפון!!!

shirakl

New member
תראי...

את צריכה עבודה... אז תתקשרי... הכי הרבה את צודקת, וזו היתה התחלה ברגל שמאל, ואז לא תקבלי את העבודה...זה לא כאילו שאת אמורה לפגוש אותו אי פעם בחיים שלך, אז הכי הרבה לא תדברו יותר בחיים אחרי השיחה מחר, וזהו... אבל תמיד יש את הסיכוי שתקבלי את העבודה, ואז יהיה מעולה!!! אז לכי על זה...תתקשרי אליו מחר! בהצלחה

GeJuFan

New member
תגידי באיזו עיר זה?

כי גם אני צריכה עבודה חלקית כלומר, חמישי שישי ושבת.

למעלה