התלבטות

גלים111

New member
התלבטות ../images/Emo3.gif

לפני כמה ימים לקחתי את סבתי לצילום ריאות במכון ריאות. חטפתי שם התקפת שיעול ואחת הרופאות ששמעה אותי, אמרה לי שזה נשמע רע ושכדאי לי לעשות צילום ריאות בעצמי (להזכירכם- אני לא מעשנת כבר שלושה שבועות וחצי ומאוד משתעלת מאז, המון ליחה יוצאת כל הזמן). אני מתלבטת אם לעשות את הצילום. כי בעצם- בשביל מה?... אם הייתי מעשנת עדיין, והצילום היה מראה לי את הזפת שממלאת לי את הריאות- זו הייתה סיבה טובה להפסיק לעשן. אבל עכשיו, כשאני לא מעשנת- למה לראות את הנזק שגרמתי לעצמי במשך 20 שנה?! זה סתם ידכא. אבל אולי כדאי לעשות את זה למקרה שיש לי מחלה? מפחיד אותי לחשוב על זה... מה אתם אומרים? דרך אגב, השיעול קצת השתפר...

להפך,

עשי צילום ותראי שראותיך מתחילות להיתנקות, יגביר את המוטיבציה להמשיך בהפסקת העישון. מקוה שלא ימצאו כלום. הרבה בריאות והצלחה בהמשך הדרך הארוכה. בהצלחה

גלים111

New member
תודה נח

החלטתי להניח לנושא. השיעול שלי עבר בינתיים
ומפלס החרדה ירד. גם הרופא שלי אמר לי שאין שום סיבה לעשות צילום. במילא לא רואים את הזפת בצילום. רק אם יש מחלת ריאות אפשר לראות. ובמקרה שלי, טפו טפו טפו, עדיין אין סיבה לדאגה.

מה??לא רואים את הזפת?

אבל הראו לנו בבי"ס צילומים של ריאות של אדם מעשן וריאות של אדם לא מעשן,ואלה של האדם המעשן שחורות...זה אמור ליהיות הזפת לא?? אז בגלל זה אחי אמר שהוא עשה צילום ריאות ויצא נקי!(והוא עישן 2 קופסאות ביום)וואי..איזה באסה זה!אז איך אפשר לראות את הריאות?יעני את הלכלוך של הסיגריות שעליהן?

למעלה