התלבטות

• פותח הנושא R e A
  • פורסם בתאריך

R e A

New member
התלבטות../images/Emo122.gif

צריך את דעתכם. עוד חודש וחצי אני אמור להתגייס. היום הציעו לי לעבוד בסופר, בתנאי שאני אדחה את הגיוס שלי לנובמבר. בחודש הראשון בחצי משרה(= יש חיים) ומהחודש הבא במשרה מלאה(=אין חיים). כאילו לעבוד 7-8 שעות ביום. שזה אחלה כסף אמנם, אבל בעצם מוריד את החיים החברתיים שלי לאפס. מה כדאי?=\ להתגייס עוד חודש וחצי, בלי גרוש על התחת, או להתגייס עוד חצי שנה עם הרבה כסף, אבל אחרי שכל מה שעשיתי בחצי שנה הזאת זה לסדר מלפפונים ועגבניות. מה הייתם עושים?

תתגייס עכשיו, אל תתדחה

כי גם ככה אתה לא נוסע לאיזה טיול כי אין לך זמן או שאתה הולך ללמוד.... תעבוד עוד חצי שנה, אמרת שזה יותר כסף אז זה יותר שווה

nomad21

New member
תתגיס עכשיו, מקסימום תעבוד אח"כ

אלא אם אתה מתכנן לטוס לפני הגיוס, אז הייתי מציע לך לשקול שוב

shame on you

New member
מי אמר שבכלל יסכימו לדחות לך את הגיוס?...

אם כן, אז הרווחת... אבל לדעתי רוב הסיכויים שלא. למה אם אתה עובד 8 שעות ביום זה אומר שאין חיים מעבר לעבודה? יש את כל אחה"צ...

../images/Emo45.gif

לא ידחו לך את הגיוס בלי סיבה ממש אבל ממש טובה.. ולדעתי? תתגייס עכשיו. חבל להדחות את זה.

דללה

New member
בטח שעכשיו!

כל דחייה תגרום לזה שתשתחרר מאוחר יותר ואני מבטיחה לך שאתה לא רוצה להשתחרר מאוחר יותר
מעבר לזה, לא בטוח שידחו לך את הגיוס בכלל. בטח לא בגלל סיבה כמו מציאת עבודה..

degorker

New member
וואי רע יא טיפש

את מתגייס עכשיו. או שבמשך כל תקופת הצבא השם שלך יהפוך ל"צעיר" מבין?!?! חבל עליך
תתגייס עכשיו, כסף יבוא גם אח"כ..

R e A

New member
בלאט

יש לי סיבה שתגרום להם לדחות לי. 100%. ולמרות שכולכם אמרתם לי לא לדחות, ממש לא בא לי להתגייס עוד חודש וחצי

nomad21

New member
לא יעזור, לא יבוא לך להתגייס גם עוד חצי שנה

תחשוב על זה ככה, כמה שתתגייס יותר מוקדם תשתחרר יותר מוקדם

Ana Lyn Newkirk

New member
לדעתי

אני אישית לא בהכרח בקטע של "אל תדחה.. אתה תצטער על זה אח"כ.." לדעתי זה מבחינה נפשית קשה לסיים את התיכון ואת הבגרויות בסוף יוני-תחילת יולי, וכעבור שבועיים-שלושה להתגייס. בן אדם צריך את הזמן והחופש שלו לצאת, לבלות, לחשוב קצת על החיים. לדעתי כדאי לדחות את הגיוס (אם זה מתאפשר וכמובן לא בהגזמה, אלא רק בחודש-חודשיים) העניין הוא מצד שני, שאם כמו שאתה טוען, העבודה הזו בסופר תיקח ממך את כל החיים החברתיים אז מה זה שווה? סתם לקרוע את עצמך בעבודה בשביל כסף שלא תהנה ממנו אפילו? לדעתי, אם אתה כן מעוניין לדחות את הגיוס, לך לחפש עבודה קצת יותר משתלמת. אני למשל במשך השנה, עבדתי ב-2 מכוני סקרים (עכשיו אני אוטוטו מתחיל לעבוד במכון חדש) וזו עבודה ממש משתלמת. אתה מרוויח שם בערך פי 2.5-3 מבעבודות אחרות ואתה עובד כלום שעות. לדעתי, לך תמצא עבודה כזו, ואז תוכל לא רק לדחות את הגיוס בשביל להגיד 'דחיתי' אלא גם להנות מזה :)

rasmus girl1

New member
תלוי,

כי עד כמה ששמתי לב לרוב,במיוחד אלה עם התפקידי מיון ובנים,כשהם מבקשים לדחות אז דוחים להם למרץ :/ ובאמת שיהיה לך חבל לדחות למרץ רק בשביל חודש עבודה..תעבוד אחרי גיוס,לא קרה כלום. ו 8 שעות עבודה זה כזה הרבה עד כדי חוסר חיים ..חח בכל מקרה,אני לא הייתי דוחה את הגיוס בחצי שנה רק בשביל שאני אוכל לעבוד חודש..אם זה ידחה לך בהמון זמן אתה אח"כ תצטער על זה..אתה רק תחשוב על "אוף,עכשיו יכלתי כבר להשתחרר" וגם אחרי העבודה סתם יהיה לך משעמם.

למעלה