התלבטות

דנה ב

New member
התלבטות../images/Emo12.gif

למי שאינו יודע, אני מתגוררת בחיפה. בניגוד לאיזור המרכז, האפשרויות הקולינריות כאן מצומצמות בהחלט ואין יותר מדי מבחר. לא מזדמן לי להגיע הרבה לת"א והסביבה, אך אני די שולטת בנעשה בסיצנת המסעדות שם
( מתוך ידע אישי וגם בזכותכם) בכל גיחה לת"א, אנו מקפדים לבקר במסעדה אחרת. נכון לעכשיו, יש לי שתי מסעדות "על הכוונת", לקראת ביקורי הקרב בת"א ואני זקוקה לעזרתכם. המסעדות הן רפאל וצ'ימיצ'אנגה. אני יודעת, כל אחת בסגנון אחר לחלוטין ויהיו שיאמרו שקשה להשוות ולבחור. אבל, בכל זאת... לפי התרשמותי, יש פה בפורום קונצנזוס לגבי טיב המסעדות הללו והרוב הסכים שהן טובות מאוד. אי לכך, אני משתפת אתכם וממתינה לתגובותיכם
תודה
דנה

גילימא

New member
אני גרופי מושבעת של צימיצנגה

ומגיעה לשם מחיפה לעיתים קרובות.

כתומתי

New member
בתור מי שהיתה בצ'ימיצ'נגה וברפאל

יום אחרי יום ביום הולדתי לפני חודש, אני חושבת אין מה להתלבט - צ'ימיצ'נגה. רפאל מצויינת וטעימה, אבל - צ'ימיצ'נגה מקורית, מרגשת, מפנקת ומפתיעה. נהניתי שם כמו שלא נהניתי מזמן במסעדה. שתיהן שוות ביקור בלי ספק, אבל צ'ימיצ'נגה קודם לכן.. אני לא יכולתי להנות ברפאל כי הטעם של סלט הקלאמרי מאתמול היה לי עוד בפה..

דנה ב

New member
לכתומתי../images/Emo24.gif

זכרתי את הודעתך בדבר חוויות מיום הולדתך... ידעתי שביקרת בשתי המסעדות הללו לרגל המאורע החגיגי ולכן קיוויתי שתתייחסי להודעתי. אז...
לך ולכל שאר המגיבים דנה

B r u l e

New member
הייתי ברפאל פעם אחת והמלך הוא עירום

לא מצאתי שום דבר מלהיב במסעדה, לא מהעיצוב והמיקום שלה, לא המאווירה ובטח לא מהאוכל שפשוט לא המריא, לא עניין, לא היה טוב.

גידי42

New member
זה הזמן להחליף את המיקום....

ביחד עם הטרנינג המז'ויף (אני גדול או לא?)

גידי42

New member
../images/Emo24.gifדנוש...

על רפאל כתבתי רק היום, וצ'ימיצנגה היא כבר מזמן הפכה לקלט בסיצנת המסעדות בת"א. שתיהן מעולות וכל אחת שווה נסיעה מחיפה בנפרד. אבל מכיון שזו את (יודעת רגישות לשם המדהים דנה) אנסה לכוון אותך קצת יותר. תלוי במצב הרוח, עם כמה אנשים את באה, מי הם האנשים ההם, ומה את רוצה לאכול. רפאל הרבהיותר מוקפדת, רומנטית, רוגעת מתאימה מאד לזוג או לעד 6 סועדים (ראי את מה שכתבתי היום) ולחגיגת אירועים מיוחדים. האוכל יותר מעודן ואפילו "גורמה" צימיצנגה הרבה יותר רועשת, צפופה, אוכל בסיגנון "סנטה פה" שזה שילוב של מטבח קליפורני\ מקסיקני. מנות מאד טעימות ומוגשות בצורה אסטטית מאד. מקום לבילוי גם לאחר הארוחה (ברפאל אוכלים, משלמים, הולכים) כמו פאב גדול ורועש. בלילה (את יודעת אחרי רדת החשיכה כשבחיפה מתחילים להבהב הרמזורים- אני יודע שבחיפה מכבים את האור) יש בר גדול ועשיר, הרבה תתיכים (גם אני יושב שם מדי פעם) וחתיכות מקום לראות ולהראות. מקוה שהצלחתי להעביר לך את ההבדלים. ולכן זה תלוי בעיקר במצב הרוח!!!

shima

New member
רפאל

גם אני אוהבת מאוד את שתי המסעדות, אבל ברפאל - ממש אי אפשר ליפול, כל מנה שנדגמה היתה מדהימה. ואילו בצ'ימיצ'נגה יש מבחר רב שלאו דווקא מתאים לחיך הפחות הרפתקני. טעמתי שם מנות מצוינות לצד גרועות. ( לא להזמין את הכנפי עוף!)

למעלה