התלבטות.

Youhavenochance

New member
התלבטות.../images/Emo111.gif

אני וחבר שלי כבר שנה יחד, לאחרונה צצו במוחיינו כל מיני רצונות על התנסויות מיניות שונות. מאחר ואני הראשונה שלו והוא הראשון שלי, הגענו למסקנה משותפת כי אם לא נתנסה בחוויות מיניות עם אנשים אחרים הקשר בסופו של דבר ייגמר. עקב כך, חשבנו לנסות פסק זמן, בו כל אחד יוכל להשתולל כאוות נפשו, לאחר תקופה זו נחזור להיות יחד, כל אחד יקח את הדברים החיובים מאותן התנסויות וינסה להעזר בזאת בהעשרת חיי המין שלנו - ולא נדבר על כך כלל מעבר לזה. הוסכם כי נעשה זאת רק עם אנשים שאיננו מכירים. לא נחליף טלפונים. ונעשה זאת לא בביתנו שלנו. -למניעת פרטים מזהים- הפחד הגדול, שזה למעשה מה שיביא לסיום הקשר. הסקס היותר טוב במקום אחר.. ההתנסות שתשבור את הקשר מהקנאה.. וכן הלאה. אשמח לשמוע לדעתכם.

daimond10

New member
הקנאה תהרוס את הקשר

אלא אם אתם אנשים מאוד פתוחים אבל זה מועד לכישלון

Youhavenochance

New member
לכן יש כל כך הרבה התבלטויות..

וכן, אנחנו מאוד פתוחים.. עובדה שבכלל הועלה כל הנושא ההזוי הזה.. אבל כן, אנחנו גם מודעים לעובדה שיכול להיות שזה יהיה יותר מזיק ממועיל. וזו הבעייה.

חארטה

אם אתם אוהבים אז תישארו יחד בלי משחקים ניסויים וכדומה אם אתם ככה אני מאמין שבסוף תיפרדו בלי קשר לסקס שיהיה לכם אם אחרים קיצר תחשבו מה אתם מרגישים ואז תחליטו

אחד מכם בטוח יקנא...

למרות שאתם מסכימים שלא. זה משהו שאי אפשר לצפות מראש ויש מצב שזה מה שיביא לסיום הקשר אם לא הסקס הטוב יותר במקום אחר. לדעתי דבר כזה לא הולך (בגלל זה אני גם לא מאמינה בחילופי זוגות)

דעתי בנושא...

קחי את הזוגיות הזו בססבה בלי יותר מידייי מחשבות על שמות של ילדים וכמה חזרזירונים יהיו לכם...תהני מהרגע כי אולי מחר יהיה "רגע חדש..."

Youhavenochance

New member
את צודקת..

האמנם, מצד שניינו יש רצון להתנסויות נוספות. כך שברור לשנינו שזה בגדול יהיה מה שישבור את הקשר המדהים הזה אם לא נתנסה . הרצון הטיפשי לראות בכל זאת איך זה אחרת. עם שונים. אחרים. ברור שיכול להיות ששניינו נרגיש חרא אחרי זה. השאלה אם כדאי לקחת בכלל סיכון.

noamh23

New member
רעיון לא מומלץ

אני חושב שלא כדי,מה יהיה אים הבחושר שתשכבי איתו ימצא חן בעניך? או להפך? בתור גבר זה לא יעבוד ,מה שיעבור לא בראש זה : אים הוא שווה? איך הוא בתור זיון ? הזין שלא יותר גדול משלי ? וכו....

הללא נושא הזה מביא לי ת'הומופוביה

ציק צק לענייננו אם ההיא תהיה ב"עניינו של האחר" ה"הוא" כבר לא יהיה ... נ.ב הדגש הוא על יהיה...

בקשר ללא נושא-

אמרו שזה רק באופציה של תגובה מהירה. אז עדיף להשתמש בתגובה הרגילה. וחוץ מזה אתה גם יכול לעשות ctrl c ולהעתיק במקרים כאלו...

ראי איזה מזל את עושה לי!!!

למה את מתערבת??? זה ביני לבין ה"ללא נושא" נ.ב לא הצלחתי את הטיפ שלך... אני צריך הסבר בשלושה העתקים...

orsher

New member
נשמע לי פסיכי לגמרי

אנשים שאנחנו לא מכירים, לא נחליף טלפונים...... נשמע דוג'י. אם זה יצא לפועל את תזדייני 100 פעם עד שהוא יזדיין פעם אחת

למעלה