התלבטות...שלישיה?

pushpu

New member
התלבטות...שלישיה?

אחרי חיפושים של דירות. אני וחבר שלי כמעט מיואשים! לא מוצאים דירה באזור נתניה שתתאים למסגרת הכספית שלנו. יש לי שאלה אליכם... לחבר שלי יש חבר שגם הוא מתכנן לעבור לגור בנתניה , להשכיר דירה לידינו וכו'..הוא באמת בחור טוב..חבר טוב של חברי וגם חבר טוב שלי.. חשבתי על להציע לו להשכיר איתנו דירה {שלושה חדרים, חדר אחד בשבילינו וחדר אחד בשבילו...} ואז התחלתי לחשוב שאולי זה לא רעיון טוב כל כך... מה אתם אומרים? שלישייה? בר

איכשהו תמיד אני הקול השלילי

זה יכול ליצור מצבים של 2 נגד 1 וזה לא כזה מצב להיט בשביל השלישי. לדעתי זה יוצר מצב של גלגל שלישי 24 שעות ביממה (וזאת תחושה לא להיט בכלל). חברה שלי פעם גרה עם זוג והיא אמרה שהיא היתה באה מהעבודה כולה מבואסת מהחיים (ומהעובדה שאין לה אף אחד שינחם אותה איזה גברברון נחמד) והם היו באים ומתחבקים ומתגפפים על הספה היא היתה מתעצבנת מזה ברמות. בנוסף הם תמיד היו מחליטים החלטות ואז משתפים אותה ולה לא ממש היה מה לומר כי הם היו "מאוחדים" נגדה...
אני מבטיחה להביא פעם אספקט חיובי על משו! יום יבוא!

NightElf

New member
נראה לי שאין תשובה חד משמעית... ../images/Emo4.gif

באופן עקרוני, ככל שיש יותר שותפים בדירה, ככה בהתאם גדל הסיכוי היחסי לחיכוכים ואי התאמות\ויכוחים וכדומה (כמובן שכל מקרה לגופו). להכנס לדירה בתור עם עוד חבר, זה באמת עלול ליצור של שניים על אחד, אז אני בעד לחשוב על זה טוב טוב. באופן כללי, זה לא נשמע לי כמו הרעיון הכי טוב בעולם, אבל מנגד אני לא מכיר את הבחור ואת היחסים ביניכם, אז אני לא יכול לשפוט... אולי אנשים אחרים מהפורום עם ניסיון בהתלבטות כזאת יוכלו לעזור לך יותר

דעתי

אני אישית לא הייתי מוכנה להיות במצב הזה, גם בתור הצלע השלישית וגם בתור אחת מבני הזוג. זה גם יפגע לכם בפרטיות שלכם כזוג, וגם הוא ירגיש לפעמים... זה בעיה. אחרים כאן פירטו יותר טוב ממני.

קובי2003

New member
שלישיה , בטח בכיף .....

בתנאי שאישתי תסכים לעוד מישהי
. תראי ישנו סיכון מסוים שכן אחרי שעוברים לגור יחד תמיד צצות בעיות שלא רואים כשלא גרים יחד . אני מציע לכם משהו אחר,דברו עם החבר ותגידו לו שאתם רוצים לראות אם זה מתאים לכם ברמה האישית,כלומר האם אתם מעונינים לגור עם עוד מישהו בלי קשר אליו,לפיכך תציעו לו התקשרות זמנית של חודשיים כדי לבחון את הנושא ותומרו לו שבמידה ולא תהיה לכם בעיה עם הנושא ניתן יהיה להמשיך את ההתקשרות יותר זמן . מעבר לכך הסבירו לו שאתם מעדיפים לעשות זאת כך שכן החברות שלכם איתו יותר מחשובה לכם מאשר לחסוך כמה שקלים .

למעלה