התלבטות שכזאת

marser

New member
התלבטות שכזאת

נגיד שהייתם משרתים ביחידה קרבית (המאופיינת במאצ'ואיסטים, הומופובים, ארוניסטים וכ'ו)
ונגיד שהיה מישהו שאתם רואים אותו 10 פעמים ביום והוא חמוד ונחמד ואתם בקשר טוב ומדברים הרבה
אך אותו בחור מציג עצמו כסטרייט ולעיתים מספר על בנות שהוא יוצא איתן
ואז מתברר לכם
שהוא סיפר לחבר ממש טוב שלו שהוא הומו עמוק בארון
והחבר הזה סיפר לחבר אחר שמכיר אותו (שניהם כבר לא קשורים לגדוד בו אנו משרתים אך היו קשורים פעם)
והחבר השני הזה שיודע שאני משרת עם ההומו בארון, מספר לי
איך אני אמור לנהוג?
מצד אחד הוא חמוד ונחמד ויכול לצאת מזה משהו ממש טוב, וגם סתם לדבר על זה יהיה טוב (במיוחד לו אני מתאר לעצמי)
מצד שני אני לא יכול לבוא אליו ולהגיד לו, שומע אני יודע שאתה הומו, כי אז אני שורף 2 אנשים בדרך
(הוא אגב יודע שאני הומו)
מה עושים??

aשרון

New member
שלום marser........

משך היום שלנו מורכב מסיטואציות קטנות המרכיבות שלם אחד גדול.
כל פעם שאתה נפגש איתו היא סיטואציה בפני עצמה, יש אמנם קצוות שמחברים אותה לסיטואציות קודמות, אבל כל סיטואציה עומדת בפני עצמה.
אתה יכול לנסות להעמיק את הקשר איתו בכך שתנסה ליצור איתו קשר הרבה יותר חברי ממה שיש לכם עכשיו, לתפוס איתו שיחות ספונטניות קטנות כאלה כשאתם לבד ובדרך אגב לספר לו קצת על החיים שלך כהומו ועל החוויות שלך, אולי זה יעזור לו להיפתח כלפיך..

מאחל לשניכם שירות נעים ושתחזרו הביתה בשלום.
ואם יש לך עוד שאלות שלא נעים לך לשאול ע"ג הפורום אתה מוזמן לפנות אליי במסר.

שרון

ItsikH

Member
קודם כל דבריו של האיש על עצמו הם היחידים שרלוונטיים *בכלל* לכל תקשורת שהיא, אינך יכול להתייחס לשמועות עליו, אפילו אם מבוססות ביותר, כרלוונטיות להיכרות שלכם. לא הייתי *מעמת* אותו עם מידע חיצוני כזה, כמו מנסה לתת לו הזדמנות לדבר יותר על עצמו. אפשרות אחרת היא להחשף בפניו באופן שמזמין דו שיח ותקשורת בנושא.

ואם יבחר להתכחש לזהותו בפניך - אז זה מה שיש, חשיפתו ב"כוח" לא תקרב ביניכם.

aשרון

New member
מסכים איתך איציק....

זה רעיון גרוע לעמת אותו עם המידע הזה.
אם הוא רוצה להתקרב אליו הוא צריך להיפתח בעצמו ולספר על עצמו, ולא לנסות לפתוח את החבר שלו.
יכול להיות שעם הזמן החבר יראה שיש במי לבטוח ואולי יחליט לשתף אותו במה שעובר עליו.

marser

New member
מסכים עם מה ששניכם אומרים אבל..

אני מבין את מה שאתם אומרים שזה בעיקר תלוי בו ואם הוא לא רוצה להיחשף אז לעזוב את זה ולכבד את זה
אבל בסופו של דבר, כנראה שאם אדבר איתו על זה, ואגיד לו שאני יודע עליו וכ'ו, בשורה התחתונה זה יעשה לו טוב
אפילו אם לא נהיה זוג, אני בטוח שהוא ישמח שיש מישהו מהגדוד שלו שהוא יכול לדבר איתו ולשתף (זכור לי מקרים הפוכים כשהייתי בארון וזה עשה לי רק טוב)

למעלה