התלבטות רצינית

guliver182

New member
התלבטות רצינית

שלום לכולם,
אני רוצה לשתף אתכם בהתלבטות שלי שנובעת מחוסר שקט לגבי העדפה המינית שלי.
מאז גיל בית ספר אני חושב שנמשכתי לבנים. תמיד ניסיתי להדחיק את זה, ואז ככל שגדלתי התחלתי להרגיש מה הטעם שלי בגברים. כיום אני אחרי גיל 20 שלי וההתלבטות שלי היא האם אני הומו? או שזה פשוט נובע מחוסר ביטחון שלי ויש לציין שאני טיפוס ביישן ברמות על וכלפי חוץ הכי גברי, גבוה וכ'ו. יש לי גם טעם מצומצם בבנות אבל הריגוש האמיתי זה שאני רואה גבר בטעם שלי, זה פשוט עושה לי את זה. לא יודע כבר מה לחשוב, זקוק לעזרה.

Mr Fahrenheit

New member
אני לא איש מקצוע אז הכל היא דעתי האישית

בלבד ומבוססת על הרגשה אישית:

לא חושב שקיים דבר כזה להמשך לבנים כי "לא הולך לי עם בנות". זה מטופש.. נגיד אתה רואה תמונה של גבר וזה מדליק אותך או פורנו של גייז וזה מדליק אותך - איך זה קשור למידת ההצלחה שלך עם בנות? זה לא.

ההדחקה הזו גרמה לך לבלבול כי כל פעם שאתה מנסה מתחיל להרגיש משהו לגברים אתה מסתגר, נבהל ואולי אפילו מנסה להמשך בכוונה לנשים ואז גם אם יש בך את המשיכה לנשים היא לא באה לידי ביטוי בצורה נכונה כי אתה מאלץ אותה.

אני לא אומר לך עכשיו: "אתה הומו, תפסיק להתלבט". ממש לא. רק תלך עם מה שעושה לך עכשיו טוב.. ואל תפחד גם אולי לפנות לעזרה מקצועית של פסיכולוג.

guliver182

New member
יש משהו בדבריך

מאז ומתמיד היה לי חוסר ביטחון באופן כללי, ואני האמת לא התנסתי כל כך עם נשים, פעם אחרונה דחיתי אותה על הסף. עם גברים זה עד היום היה בגדר פנטזיה. תודה על היעוץ אפעל כפי שאמרת שבוע טוב.

Tom810

New member
לדעתי אין בזה סמני שאלה

כשאתה רואה גבר שעושה לך את זה האם אתה מתרגש? האם יש לך פרפרים? מזיע קצת, חום גוף עולה?? אצלי כןןןןןן!!!! אני אמנם קבור עמוק בארון אבל תמיד כשאני פוגש גבר סקסי בקרבתי ולא משנה באיזה סיטואציה, עבודה, רחוב אני מדמיין אותנו בורחים למקום שקט ומעניקים אהבה אינסופית אחד לשני. מתמסרים, אוהבים ונאהבים..אני מחכה ליום בו אתפוס קצת אומץ ואפרוץ החוצה ואספר על מי שאני לעולם, שאגשים את עצמי כאדם ואחיה את חיי לפי איך שאני רואה את הדברים..עכשיו אתה מבין למה אני אומר שאין שאלה פה? זה כמו להתבלבל בטעם של המלח והסוכר..בהצלחה;)

guliver182

New member
נכון

זה קורה לי מספר רב של פעמים במשך היום, למרות שתמיד עדיף להתייעץ עם איש מקצוע ולראות אולי זה בכלל מצב רגשי כזה או אחר? בהצלחה עם הפריצה החוצה (-; ויום טוב.

ItsikH

Member
רק אתה יודע מי אתה לך עם מי שאתה רוצה להיות איתו או איתה, עזוב רגע את הסקס בצד, די מהר תגיע אליו אם תרצה ואם לא, בעצמך תדע.

Apikachu L

New member
יש שאלה כזו אצלנו בשאלות הנפוצות

שווה לך לקרא, אולי תהיה לך תובנה מסויימת. שים לב שהתשובות הן באוריינטציה ביסקסואלית יחסית.
"האם ניתן לעבור צד כתוצאה מחוסר הצלחה עם בני המין השני?"
http://www.tapuz.co.il/forums2008/faq/Question.aspx?forumid=1452&qId=24367

ולענייננו:
בסופו של דבר אתה מספר בהודעה שלך זה חוויה בה עיקר המשיכה שלך היא לגברים, עם משיכה יותר מצומצמת לנשים. אתה יכול להגדיר את עצמך איך שאתה רוצה - כי רק אתה יודע מי אתה ומה אתה מעדיף, ועם איזו הגדרה תרגיש יותר שלם. אתה לא חייב גם לאמץ הגדרה אחת בלבד. לפעמים אפשר להזדהות כגם וגם או כ"בין לבין".
קח לעצמך את הזמן לבחון כל מיני הגדרות - ולבחון את המקום בו הכי נוח לך כרגע. אתה לא מחוייב להתחייב לשום הגדרה, ואם אתה מרגיש שמשהו לא מתאר אותך יותר, אז תניח לה ותמשיך ממקום אחר.

guliver182

New member
צודק לגמרי

הכוונה שלי בהודעה הייתה שאני פשוט לא מרגיש את ה"פרפרים" האלה בבטן ואת אותם רגשות התאהבות שאני רואה בחורה שנחשבת לכוסית על והיא פשוט לא עושה לי את זה. אהבתי את העצות שלך ועל רובם כבר חשבתי :) יום טוב, ותודה.

Apikachu L

New member
צריך להבדיל בין משיכה מינית ורומנטית

הן לא תמיד חופפות, ובהחלט אפשר להמשך מינית למגדרים מסויימים ורומנטית לאחרים.
יש סיכוי ואתה הומו-רומנטי, למשל.

makel1

New member
למה אתה לא שקט?

אל תלחיץ את עצמך. תתחיל להכיר בנים, לא בהכרח בקטע מיני (אולי אפילו עדיף שבשלב הראשוני תלך על הכרות אפלטונית), ותזרום עם הרגשות שלך.
בהצלחה:)

ממה אתה מתבייש ?

אם אתה רציונלי, אז תנצל את השנים היפות שעד גיל 35 כי אחרי זה תהיה בגדר פדיחה...ויהיה לך הרבה יותר קשה להתחבר למישהו/מישהו או שתגלה משהו...
אם אתה לא רציונלי - תלך לטיפול נפשי - זיוני מח בטוח ישחררו אותך.

שלום.

שלום לך,

זה נהדר ששיתפת אותנו..
אתה בהחלט עובר "מסע" לא קל לעבר גיבוש זהותך המינית. דבר שדורש הרבה כוחות בלתי נדלים, ולא מעט מחשבות ולבטים.
מהיכרות עם אנשים שונים חשוב לי לומר, לא להאיץ תהליכים, תהליך זה יכול להימשך גם שנים, וכפי שכבר ציינת, אתה מתחבט בשאלה זו לא מעט זמן.

תנסה להמשיך בשגרת חייך, תן לזמן לעשות את שלו, ולכל אדם הקצב הוא שונה!
יהיו אלו שידעו מהר ובגיל צעיר, ולעומת זאת אנשים שייקח להם שנים להבין מהי נטייתם המינית..

הסקאלה קיימת, כמעין ציר שמצידו האחד נמצא אדם שנטייתו למין הנשי, הקרוי "סטרייט" ומצידה האחר אדם שנטייתו היא רק לגברים, וכמו שהחיים דינאמיים כך גם אנחנו האנשים, נעים על פני אותו ציר עד למקום בו אנחנו מרגישים הכי בנוח ושם עוצרים, יהי הגיל אשר יהיה, ומקבלים באהבה את מי שאנחנו.

כן הייתי לוקח בחשבון אפשרות לפעילות קבוצתית- להיחשף לאנשים החווים דברים דומים לשלך, לבטים דומים, וחיפוש אחר זהותם המינית.

ובימים א-ה בין השעות 19:30- 22:30
יש עם מי לדבר 03-620559

אילן
קשב ומידע לקהילה הגאה
[email protected]

למעלה