התלבטות רצינית.

התלבטות רצינית.

לראשונה בחיי.סייעני קלי יתברך.ויפגישני עם בת ישראל כשרה וחסודה.מאחד מששת הסמינרים ההכי דוסים הבני ברקים/הירושלמים.הכל זרם כמו שצריך.שעתיים פגישה.האופי והאישיות שלה מצוינים.יש לה המון מרץ ושמחת חיים.וחכמה.מאידך גיסא זה לא נותן בה גאווה.ויש לה פשטות והכנעה.מה שמפריע לי.זה שלא הרגשתי משיכה ליופי החיצוני.למרות שהיא רזה גובה בסדר.ונחמדה.יכולהיות שזה בגלל שראיתי עולם ויצאתי עם יפות יותר.שמתלבשות טוב.בניגוד אליה שהיא מתלבשת ממש פשוט..כזה. כולם אומרים שאף פעם לא נדלקים בפעם הראשונה.רציתי לשמוע את דעתכם???. נ.ב.היא ענתה תשובה חיובית במיוחד.ומייד רצתה להתקדם.ואגב.זה גם בטעות נפלט לה באמצע הפגישה.כשהיא התחילה לשאול משהו..והתחרטה.כשהיא ממלמלת שאת זה תשמור לפעם הבאה...

איכות

איכות ופשטות שווה על כל דבר אחר, יופי זה דבר שעובר, אבל אתה אמור להרגיש משיכה מסוימת, שזה מוצא חן בעינך,תנסה שוב להיפגש, תראה אם ישתנה משהו בתחושה שלך. בהצלחה,

לדעתי

היא לא לרמתך הרוחנית!אתה צריך מודרנית יותר!כדי שלא תהייה מהאלה שנכנסים לצ`אט בכינוי"נשוי לחניוקית קוץ"...

הניק שלך מבטא המון..

אני קצת הרבה צודקת..ישלי טביעת עין!שמע לעצתי!בהצלחה!

זה הקטע שהניק רק מבטא את הצדדים

השליליים שלי.ולא את החיוביים שאת לא מכירה.

קליט

New member
נכון

זה לא נשמע מתאים . תהיה מוכן להיות ממש צדיק ? . . . האדיקות שלה תתבטא בהמון דברים, אין עיתונים על שולחן שבת, יש לשיר את כל הזמירות בשבת, ואתה חייב ללמוד עם הילדים הרבה, אין דיבורי חול בשבת גם אם אתה בטוח שזה לא דיבורי חול, אין לשון הרע בכלל ואין לדבר חופשי בעניינים מסוימים . . . שלא לדבר בעניינים שבינו לבינה ~ הכל כפי שהרבנית שלה אמרה ! . ולך תדע אם אין לה שגעונות של "ביטול תיירה" ו"דברים בטלים" . ותצטרך גם להיות הסטייפלער של הדור הבא . . .

יפה דיברת!

זה מה שמודרנים לא מבינים הם יסבלו בסוף מזה שהם משחקים אותה צדיקים...

קליט

New member
לו היית קוראת את הוידויים של "דוקטור נט" ב"עולם החרדי" . . .

הבן אדם מכור לריגושים ועליו לקחת מישהיא שמתאימה לו ולקרוע את העולם .

קליט

New member
זה קורה מהתרגשות

ואולי זה קורה כי אתה מחפש "משיכה", אם היא מוצאת חן בעיניך אז האהבה תגיע בהמשך, ובמיוחד שיש לה גם יופי פנימי, וכך דעת הרב שמחה כהן וחכמינו בעבר ובהוה . אם אינך מאמין אז תשאל איש מקצוע, כי כדאי להגיע לפגישה בראש נקי מבילבולים . בהצלחה !

זירו0

New member
אהממ...

אם הקווים מתאימים עדיף עוד פגישה.. לפעמים ההבדלים בין הפגישה הראשונה לשניה גדולים מאד.. בהצלחה.

למעלה