התלבטות קשה

yonit7

New member
אני לא משקרת

המשפחה שלי יודעת המשפחה שלו יודעת וגם חלק מהחברים - לא עשיתי שום דבר רע ונדמה לי שגם אין לי קרניים על הראש - יש לי בעיית פוריות וגם לו יש בעיית פוריים ואנחנו שני בעייתים - לא מדברים על זה בשיחות סלון אבל יודעים שיש לנו בעיות ולא מעיקים ולא מציקים. אני לא מדברת על זה אבל למקרה שמישהו שואל - אני עונה ש"זה בקנה" לפעמים החוצפה פשוט עוברת כל גבול - בשבוע שעבר הייתי צריכה להגיע להרצאה ועשיתי את בדיקות הדם הקבועות שלי ולא הרגשתי טוב - אז המזכירה שאלה אותי - טוב את בהריון, לא? אז עניתי לה שאני לא בהריון , ואת? והיא פשוט בת 60 ומשהו אז כנראה זה גרם להשתנקות שייחלתי לגרום לה. נראה לי שצריך להפסיק להיות נחמדים בכל הקטעים האלה. הענין שיש ימים ששואלים אותי ואני רגשנית - אז אני יכולה להסתובב ולהתחיל לבכות ויש ימים שאני יכולה לצרוח שזה לא מעניינו של אף אחד - מה לעשות אני על ההורמונים - חוסר שפיות זמנית - טענת הגנה בעלת משקל כבד מאד

מאוחדת1

New member
שאלה נוספת

שיגעתי אתכם עם השאלות אבל הכי קל לי לשאול אתכם אמרו לי שכדאי לי להתחיל לקרוא תהילים איזה פרקים ממולצים לפוריות????

dvoriz

New member
תהילים

הרבה טויסיג אומר להגיד את פרק קכ"ח 50 יום רצוף, 10 פעמים כל יום. בהצלחה ובשורות טובות!!!

שירן55

New member
קראתן לי../images/Emo8.gif

כמו שנאמר פרק קכח ובנוסף תמיד מומלץ לקרוא בכל יום את הפרק המיועד לו. בסוף התהילים ישנה "תפילה להיפקד בבנים" מומלץ לקרוא גם אותה ובהצלחה:)

מם 1971

New member
../images/Emo41.gif שאלה בנושא "להיפקד בבנים"

בכל התפילות שאני מכירה בנושא אני רואה כי התפילה היא בנוגע לבנים בלבד (להיפקד בבנים). האם זה לא מפריע לכן ? בנים בנים אבל מה עם בנות? לא יודעת לי זה קצת צובט...

אלה 2

New member
הכוונה היא לילדים ולא דוקא ממין זכר

כך אני מבינה זאת. דרך אגב יש תפילות בהן כתוב "בנים ובנות" אבל בטח גם אז משהו יתלונן שכתוב בנים לפני בנות

נועם@בת

New member
לשרשר יקירתי, לשרשר ../images/Emo3.gif

כדי לשא יגמרו לנו הדפים מהר מידי, אנחנו מעדיפות לא לפתוח יותר מהודעה ראשית אחת ביומיים שלושה, אלא לשרשר הודעות. נועם

למעלה