התלבטות קשה

בן הרב

New member
התלבטות קשה

לאחרונה יש לי הרבה היסוסים ופיקפוקים, על איך ואיפה אני ממשיך את החיים שלי. התלבטות היא אם לחזור לארץ, לעשות שרות מקוצר, ולהתחיל הכל מחדש, או להשאר כאן. הספקות מנקרות בראשי כבר זמן רב, אבל מה שהביא אותי למחשבה רצינית יותר, זה שלאחרונה בחברה אצלנו התחילו בעיות, והתנאים נהיו גרועים יותר, אז יוצא שבמקום לגדול אני רק חוזר חזרה, וזה לא מה שהועדתי לעצמי, בין כל השיקולים של לעזוב את החברה ולהתחיל עבודה חדשה, חשבבתי אולי יהיה כדאי להתחיל מחדש בארץ. אשמח לשמוע מה יש לכם להגיד ואם יש למישהו מכם רעיונות או אפשרות להצעת עבודה

גל נעים

New member
מה התחום עיסוק שלך?

אולי יש בשבילך משהו. אם אתה בהייטק (כמו הרוב כאן בפורום) תנסה לשלוח קו"ח באתר HITECH JOB.CO.IL או משהו כזה.

מיכל25אב

New member
וואו

אכן דילמה.... תראה,לא סוד המצב בבית ואם זאת לא הייתי גרה בחו"ל, פטריוטית מלידה.. כמובן שיהיה נחמד לראותך בארץ הקודש,אבל מאוד קשה לי לעזור לך להחליט-מאחר ואני לא יודעת(באמת איך זה שאני לא יודעת??)איך אתה מרגיש בחו"ל או יותר נכון-איפה נראה לך תרגיש בבית? הצעות לעבודה אין לי,צר לי. מאוד מעניין אצליך לאחרונה..

אתאיסט לבוא לביקור לניו-יורק סיטי

לא צריך תירוץ-סיבה מיוחד ! תחשב דבר אחד "שבניו-יורק סיטי יש הכל " !

גם הקבר של הרבי המשיח

נמצא בניו-יורק , אגב ואם בבתי קברות בניו-יורק עסקינון , היה כתובה לאחרונה בווי-נט בזה " לא הרבה יודעים שבתחילת המאה ה-19, לפני שהסנטרל פארק הענק תפס את מקומו כאתר הבילוי של תושבי ניו יורק, נהגו ההמונים לבלות את סופי השבוע שלהם בשיטוט בבתי הקברות, שהיו אז בעצם הריאות הירוקות והפארקים היחידים שהיו פתוחים לציבור הרחב. כיום משתרעים בניו יורק לא פחות מ-135 בתי קברות, על שטח של יותר מ-12,000 דונם יקרים מפז. על רובע קווינס אומרים, למשל, שאפשר למצוא בו יותר אנשים מתים מאשר חיים. אבל גם ברובעי העיר האחרים, ב´סטייטן איילנד´, ב´ברונקס´, ב´ברוקלין´ וב´מנהטן´, מאכלסים המתים שטחים גדלים והולכים. "

בן הרב

New member
והנה סיבה טובה לביקור

אם אתה בא בקרוב יש לך מקום לשים את ראשך, וחברה טובה ונעימה, אבל מי יודע עוד כמה זמן אני יכול להבטיח לך זאת, שהרי ראשי ורובי כבר בארץ הקוידש, אז מהר אסוף את מיטב מחלוצתיך, ובא לביקור >>>>השטיח האדום כבר נשלח לניקוי יבש<<<<

Le Fay

New member
שמע - אני ממש לא טובה במתן עצות

אז רק הפעם: תמזוג לך משו טעים לשתות שים מוזיקה שב בכורסא שאתה אוהב ותן לראש שלך להריץ תסריטים: כאן ושם. אתה תראה מה נראה יותר נכון. רק שאלה קטנה: אתה עוד מקבל החלטות לבד???

בן הרב

New member
מה לעשות החברה גמרו את המשקאות

תודה לך Le Fay בעצם התרחישים כבר רצים בראש לתקופה ארוכה אבל לא היה לי אומץ לעזות את העבודה (מכירה את מי הזיז את הגבינה) עכשיו שהמצב בעבודה הוא לא כ"כ אי אי, הרעיון חוזר שוב, ובגדול, גם שעכשיו ישבתי עם מנהל מוסד בארץ, שהציע לי מגורים, ורכב על חשבונו, אבל משכורת מנימלית בענין ההחלטות מכירה את הפתגם "יותר ממה שהעגל רוצה לינוק הפרה רוצה להניק"

Le Fay

New member
מה גמרו? לשלוח כמה? נשארו מהמסיבות!

אה - אם נגמרו המשקאות אין מה לחשוב. תתחיל לארוז (אני בטח אשמח לראות אותך כאן)! בתור התחלה נשמע יופי, בכל מקרה הרי לא תסתפק במה שמוצע בהתחלה, ואפשרויות אחרות הרבה יותר קל לבדוק מכאן. אבל בטוח לגמרי שיש לך ראש לשלושה חודשים באוהל? אני הייתי נורא פאטריוטית לפני השירות בצבא...

Le Fay

New member
ואת מי-הזיז לא קראתי, אבל אל תידג -

כל שאר העולם קרא

וואו, איזו התלבטות!

יקירי, כפי שכבר אמרתי לך בעל פה (למה באמת לא שומעים ממך?) מצד אחד, ההתמודדות בארץ קשה פי כמה מההתמודדות בחו"ל. האבטלה נוראית, תנאי המחיה מאד קשים [שכ"ד, אחזקת רכב, אוכל, בילויים ומה לא?], בטחון ועוד. ומצד שני, זו הארץ שלנו על כל הטוב והרע שבה!! תוכל למצא בה אנשים כמוך, תוכל לחיות בה את החיים כמו שאתה רוצה בלי כאב הראש של המשפחה. לעשות מה שאתה רוצה, להתנהג, להתלבש ולהיראות כמו שאתה רוצה. ולהגיע לנקודת השלמות עם דרך החיים שבחרת. זו החלטה לא קלה אבל אני בטוחה שבסופו של דבר תמצא את מה שיעשה אותך הכי מאושר. אני מאחלת לך הצלחה בכל מה שתחליט ומחזיקה לך אצבעות.
מיקי.

קצת נתוני מאקרו.

הכלכלה הישראלית, היא אחת משלוש כלכלות שהתכווצו בשנה האחרונה. (חוץ מאתנו ארגנטינה ונדמה לי אקוודור) תחזיות לשנה הבאה: במקרה הטוב - אותו דבר, במקרה הרע - משבר פיננסי, פשיטות רגל של בנקים, צניחה דרמטית בערך השקל וקריסה של תאגיד גדול.(אני אמרתי כור?
)
שיעור האבטלה בישראל הוא - הגבוה כרגע בעולם המערבי.
השקעות של זרים צנחו משיא של 11 מיליארד דולר לשנה בשנת 2000 ל-3מיליארד בלבד השנה. זה מה שאני זוכר כרגע, וכמובן כל זה לא אומר כלום כי הכל כידוע זה "השגחה פרטית" ו"אין אדם נוקף אצבעו מלמטה - אלא אם כן מכריזים על זה מלמעלה..."

בן הרב אחשלי

צר לי לשמוע על ............ אולי יש לי המלצה שלך (תתקשר .......) לא רוצה שאתה יעזוב אותנו , מה יהיה עם חברי הפורום בגולה ? קצת אחריות ! לא תוכל לומר אח"כ "ידינו לא שפך דם " ! אבל אחרי הכל מי אני שיגיד לך מה לעשות ?

רק גורל הגר"א

ואם יצא לך הפסוק וישב יצחק בגרר, נשמח תמיד לראות אותך שוב עימנו

תגיד לי משהו

אם האופציות הם בין להישאר בניו יורק מול לעבור לקליפורניה. מה אתה בוחר? אני אגיב בהתאם לתשובה שלך. >ספל חמאה רוצה לעבור לניו זילנד<

למעלה