התלבטות קשה...

brokenheart4

New member
התלבטות קשה...

ערב טוב לכולכם,
רגע לפני ששבת הבורכת מגיעה אלינו בצעדי ענק. מחר אני ניפגש עם האקס שלי. אני חושב שהגיע הזמן שבאמת נישב וניסגור דברים בצורה בוגרת.
הוא המשיך בדרכו ויש לו בת זוג מזה חודש. הוא לא הכי מאושר בעולם אפשר לומר, אבל אלה הבחירות שלו ואמרתי לו שאני אתמוך בו בכול החלטה שלו.
מחר אנחנו הולכים לדבר על כל המערכת היחסים שהייתה בנינו כי היו המון פעמים שניפגעתי ממנו- אני לא מאמין שזה נעשה בכוונה אלה יותר בתמימות.
אני מאוד מפחד שאני אספר דברים שעלולים לפגוע בו או בבטחון העצמי שלו. אני גם לא יודע איך להתחיל את השיחה הזאת כי אף פעם לא ניהלתי שיחות כאלה. הבן זוג הקודם שלי שהיה גם הראשון שלי, האקס הנוכחי הוא הבן זוג השני שלי, ניהלנו מערכת יחסים שנתיים.
אומנם אנחנו לא בקשר אבל סיימנו את המערכת יחסים בהמון חיוכים ולא היה קשה לאף אחד מהצדדים. ופה אני מוצא את עצמי דואג לו עדיין. מצד שני אני רוצה להמשיך ולמצוא את החצי השני שלי.
הבטן שלי מתהפכת לי. אני לא ישן מאתמול בלילה מרוב מחשבות.
ישבתי ובמקום לחשוב על מה אני מדבר איתו החלטתי לרשום רישום.
אני מקווה שזה בסדר שאני מפרסם תמונה מסוג זה בפורום הזה.

תודה מראש,
אלדד.

קשה להבין למה אתה מצפה

האם המשכת הלאה? האם אתה עדיין רוצה אותו? מי יזם את הפגישה? מתי נפרדתם?

אם אתה עדיין רוצה אותו ואתה יזמת את הפגישה, אני לא בטוח בתועלת שלה.

brokenheart4

New member
קצת תשובות...

קודם כל זה מצחיק כי הוא יודע שאני פעיל בפורום והוא קורא את הדברים שאני מפרסם פה.
אפשר לומר שאני רוצה אותו מאוד, דיי המשכנו הלאה הוא לא סגור על המיניות שלו. ואני הכי מכבד את המצב כי זה לא נעים כשאתה לא יודע מה אתה. זה מוביל להמון תיסכול , המון בלבול. אם אני עדיין רוצה אותו, כן אני עדיין אוהב אותו ברמות שאני מוכן להקריב בשבילו הכול מהכול. ניפרדנו לפני כחודש. ביום שישי ניפגשנו והאבסורד שבעניין היה אמור להיות לנו 4 חודשים ביחד. מי יזם את הפגישה קיבלתי ממנו הודעה שהוא רוצה שניפגש ונדבר.
דיברנו על כל הדברים שהפריעו לנו במערכת היחסים בנינו, היה נחמד מאוד העברנו את הזמן בנעימים ביחד ונסענו ביחד הביתה ברכבת. ברכבת התנשקנו המון וחיבוקים. הגענו ליעד שלנו וכול אחד ניפרד לדרכו. אני המשכתי לביתי והוא המשיך לבת זוג שלו.
אני לא אשקר ואומר שהפגישה בנינו הכניסה אותי עוד הפעם לבלבלות אבל אני לא יכול להפסיק לראות אותו או לדבר איתו. אני לא רוצה גם.
עד לפני כחודש הייתי עצמאי כשנתיים, מכרתי את העסק שלי והיום כשאני עומד בפני יזמות עסקית חדשה עם יזמית מאוד גדולה אני רוצה שהוא יהיה שותף שלי בחוויות. אני עומד לפני טיסה ארוכה לחו"ל ומשם אני הולך לפתח את העסק בארץ ובחו"ל.
מצאתי את עצמי יושב ביום שישי בערב עם חברים מאוד קרובים ולא מפסיק לבכות...
מקווה שהוא בסדר...

אני חושב שהבהרת לו יפה שאתה מעוניין בו

אני חושב שאתה נותן לו הרבה יותר קרדיט ממה שמגיע לו.

אני חושב שהוא אדם חסר כל אחריות ועמוד שדרה. קודם כל יש כאן המון ילדותיות. של שניכם. רק נפרדם לפני חודש! והוא כבר עם "חברה" חדשה. ומה המשמעות בדיוק שלה כשהוא מתנשק איתך. יש כאן הרבה גועל, בחילה, מבוכה וסלידה מהסיטואציה. גם כלפיך ובודאי כלפי אשה תמימה שלא יודעת כמה רע נפל עליה.

ואתה נגרר אחרי סיטואציה זוועתית זאת כי החטא היחיד שלך הוא שהוא חסר לך.

ולכן גם אתה צריך לקחת את עצמך בידיים. לדעתי אתה צריך לנתק כל מגע עמו. שילך לכל הרוחות עם הבלבול שלו. עם הנסיונות המביכים ומעוררי הרחמים שלו להיות סטרייט (לא, הוא הומו וכזה הוא תמיד יהיה) תוך פגיעה בך. אם לא הבנת, אתה גם לא מעניין את קצה הציפורן של רגל שמאל שלו.

קרן האור היחידה שראיתי כאן היא שאתה בפתח עשיה גדולה. תתמקד בזה כרגע, נתק כל קשר עמו ומחק כל טלפון אימייל ופייסבוק.

מגיע לך ויגיע אליך אדם מתאים שיודע לתת אהבה וראוי לקבל אותה ממך. למעשה, אם למדת משהו מכל זה, הוא לא להתעסק עם הומואים מבולבלים בארון!

אתה מוכשר, אלדד

הרישום יפה ומלא הבעה.
לא יזיק לדבר איתו. כפי שכתבת "נסגור דברים בצורה בוגרת" היא מטרה בפני עצמה. אולי לאחר מכן תוכל להמשיך גם אתה בדרכך הנפרדת.

brokenheart4

New member
תודה רבה,

מצד אחד אני מרגיש צורך להמשיך הלאה, בתגובה הקודמת שלי סיפרתי דיי הרבה על מה שהתרחש בפגישתנו האחרונה.
אני לא יודע כיצד להתנהל הלאה כי אני במצב מאוד רגיש ופגיע יותר מתמיד, אני מאוד מבולבל גם ממה שהוא הקרין לי.
אני מאמין שבתת מודע התשובות הן ברורות. וסליחה לבחור שלי שאני יודע שהוא יקרא את התגובה הזאת וישאל שאלות.

ובכן,

בפגישה ביום לא סגרתם עניינים בצורה בוגרת, משום שלא סגרתם עניינים כלל. מכיוון שעדיין התנשקתם והתחבקתם, מתחוור שאתם כן רוצים זה את זה. הוא מבולבל וזורע בילבול בך. אתה חייב לתת לו אולטימטום - או אני או היא, עם מועד אחרון להחלטה שלו. ואז לפעול בנחישות בהתאם להחלטה שלו.

brokenheart4

New member
וואוו זה מעבר לאולטימטום...

אני יודע שהוא אוהב אותי, כמובן שגם אני אוהב אותו. אני מקווה שדברים יתבהרו אני באמת יכול לומר למרות כל הבלבול הגדול שיש לי כרגע ואני יודע שהוא ממש לא איתי אני רוצה אותו.
בעזרת השם התשובה תגיע אליי, אני חייב לציין שאתמול הזמנתי אותו אליי הביתה והוא הגיע אליי והעברנו את הזמן בנעימים.
אווייי סבא תעזור לי שלח לי כוחות..

כמובן, ניתן לחיות עם סבל מתמשך

בתפקידך כ"כינור שני". הוא והיא הם העיקר, ואתה הפילגש שמחכה באפלולית לרגע של אושר איתו. אלפי אנשים חיים כך,גם הומואים וגם סטרייטים.
השאלה היא - האם אתה מוכן להיות מס' 2 לתמיד? האם זה המקסימום שאתה יכול להשיג בחיים?

Harry J

New member
אקסים זה תמיד מחרפן

(אני טיפה נמצא שם)
אני לא הייתי משכנע אקס לכאן או לכאן.
לא הייתי מסתיר את דעתי אבל שכל אחד יעשה מה שבא לו.

תמיד יהיו רגשות ובמיוחד לבן אדם שאהבנו השקענו בו במשך שנים אין מנוס מזה. אבל ברוך ה' שיש לנו גם היגיון ובינה ואנחנו מבינים שזה לא זה.
באמת יש טעם ללכת עם בחורים מבולבלים?
החיים קשים גם ככה מכדי לשאת את אלה שלא בטוחים מה טוב להם.

ואהבתי את הציור.
אגב יש איזה אומן אנימה או וואטאבר שחותם על ציורים בשם sanaou
ויש לו ציורים מדהימים שבאופן אישי מאוד מדברים אלי. המון אהבה ובלי יותר מדי קיטש. בכל אופן בשבילי.
הייתי מעלה גם אבל אין לי מושג כמה זה יאה להעלות תמונות רומנטיות לפורום.

למעלה