התלבטות קשה: safire2 או pilot?

orgabay

New member
התלבטות קשה: safire2 או pilot?

טוב אנשים... אני זקוק לעזרתכם, אני מעוניין לקנות "ריג" (מלא כמובן) ואחרי חודשיים של חיפוש החלטתי לקנות חדש ולסגור עניין רק שנותרה לי שאלה מרכזית וחשובה אחת, איזה מצנח עדיף safire2 או pilot? (אני שוקל בדלת 96KG ומעוניין לקנות מצנח 185-190). מחכה לכל תשובה. הרבה תודה! נ.ב היה אדיר השבת (כרגיל) נהנתי עם כולכם ואוהב את כולכם = SKYKEF אה.. ודבר אחרון... שירני שלי, אותך אני הכי הכי אוהב!!!!!!!!!!!

Itay izhaki

New member
SAFIRE 2

אני קניתי עכשיו ריג חדש עם חופה SAFIRE 2, הפתיחות שלה מדהימות( כאילו מה נפתח מצנח....) וההיגוי שלה מדהים לא שיש לי כל כך המון ידע בחופות אבל אני מאוד מרוצה ממנה. בהצלחה אתה יכול לראות ב DROPZONE כתבות עליה המלצות חמות מכל מי שצנח עליה.

CUT II CUT

New member
[email protected]

הי אור, זה הקישור לדיון על פיילוט ב DROPZONE http://www.dropzone.com/cgi-bin/forum/gforum.cgi?post=907164;search_string=pilot;guest=27637801#907164

miss loulou

New member
ה210 של המועדון

של פילוט(אם אני לא טועה)... ohh baby...what a canopy...

rbagg

New member
Pilot Vs. Safire2 וקניית ציוד בכלל.

אור שלום, ההמלצה הכי טובה היא לנסות אם אפשר את שתי החופות ולראות מה הכי מתאים לך. אבל זה כמובן תלוי במצאי החופות במועדון בו אתה צונח. דעות אוביקטיביות ממש, קשה למצוא, מכיוון שכל אחד כמעט בטוח שהחופה שהוא קנה היא הכי בעולם. ולכן מומלץ לקרוא/לשמוע כמה שיותר דעות, ואם אפשר של מי שצנח על שתי החופות שמעניינות אותך. כמו כן רצוי שההשוואה תהיה בין חופות בעלי גודל זהה כדי להוציא את ההבדל בעומס הכנף מהמשוואה. כמו שהזכירו כאן חיפוש ב Dropzon.com בפורום של Gear and Rigging יספק מידע רב --> לדוגמא (תוצאות החיפוש הנ"ל מראות שכבר שאלת את השאלה...) לגבי ההתלבטות הספציפית שלך: שתי החופות דומות למדי בתכונותיהן ושתיהן נחשבות לטובות מאד. יש לי ~150 צניחות על ה Pilot ועוד אחת או שתיים על ה Safire 2 שתיהן בגודל 140 (139 ב Safire למדייקים...) ההתרשמות הסוביקטיבית המוגבלת שלי היא שהפתיחות של ה Pilot היו מעט רכות יותר ויותר On Heading, ההיגוי יותר זריז משל ה Safire. לזכרוני ההתרשמות של הבעלים של ה Safire עמו החלפתי בחופות הייתה זהה. בשורה התחתונה אני חושב שהשקלול בין כל מה שקראת, הידיעה מה הכי חשוב לך, והמחיר צריכים לעזור לך להחליט. בכל מקרה שתי החופות ישרתו אותך נאמנה. בהצלחה רועי

למעלה