התלבטות קשה

התלבטות קשה../images/Emo4.gif

שלום יש לי התלבטות רצינית לגבי המשך לימודים: יש לי תואר ראשון בביולוגיה ומכיוון שאני לא רוצה להיות תקועה כל החיים במעבדה אני רוצה להמשיך לתואר שני אך יש לי התלבטות רצינית אם ללמוד מנהל עסקים שזה פותח לי יותר דלתות או לפנות לייעוץ ארגוני (בררתי בשניהם אני צריכה השלמות מסויימות), היה מעניין אותי לעסוק בניהול משאבי אנוש אך אני לא יודעת איזו מהאפשרויות תתן לי יתרון בחיפוש אחר כך עבודה בניהול משאבי אנוש? או שכדאי לי ללמוד מנהל עסקים עם התמחות במשאבי אנוש ואז זה יעזור לי במציאת עבודה? אשמח לשמוע מאנשים שמבינים בתחום.

מינהל עסקים

בחירה בלימודי מינהל עסקים בהתמחות במשאבי אנוש היא בחירה טובה.

תודה, שאלה נוספת

תודה רבה על התשובה המהירה. 1. לשם הבהרה לא תהיה לי בעיה במציאת עבודה עם תואר שני במנהל עסקים עם התמחות במשאבי אנוש במציאת עבודה בתחום משאבי אנוש אם התואר הראשון שלי הוא בביולוגיה? 2. אני מתלבטת בין תואר שני במנהל עסקים באוניברסיטה הפתוחה לבין תואר שני בקרייה האקדמית קריית אונו,איזה תואר יותר נחשב בשוק העבודה? תודה על העזרה.

מינהל עסקים

1. לשם הבהרה לא תהיה לי בעיה במציאת עבודה עם תואר שני במנהל עסקים עם התמחות במשאבי אנוש במציאת עבודה בתחום משאבי אנוש אם התואר הראשון שלי הוא בביולוגיה? לא.ממילא תדרשי להשלמות של הקורסים החשובים מהתואר הראשון. 2. אני מתלבטת בין תואר שני במנהל עסקים באוניברסיטה הפתוחה לבין תואר שני בקרייה האקדמית קריית אונו,איזה תואר יותר נחשב בשוק העבודה? תודה על העזרה. אנו נמנעים ממתן המלצה על מוסד כלשהו כדי למנוע חשש ששקולים זרים פועלים עלינו במתן ההמלצות.

למעלה