התלבטות קשה מאד

motiz10

New member
התלבטות קשה מאד

שלום רב לפני כשנתיים עברתי ניתוח לפראסקופי לכריתת חלק מהמעי( 15ס"מ). בעקבות גידול סרטני . לא נזקקתי לטיפול כימוטרפי או הקרנות. ממשיך מעקב אונקולוגי חצי שנה לאחר הניתוח עברתי שוב בלפרסקופיה תיקון בקע בדופן הבטן. (רשת 15/17 ס"מ). כיום שוקל 125 ק"ג. האים ניתן ורצוי לעבור ניתוח שרוול? מה הסכנות לגבי לאחר 2 ניתוחי בטן אודה על התייחסותך!

אופירA

New member
מנהל
שלום, מוטי

כאן זה הפורום החברתי של מנותחי קיצור קיבה, ואין פה רופאים ומומחים (פרט לרועי המנהל, שמומחה בהרבה נושאים, ואם יש לו ידע בנוגע לשאלתך, בוודאי יתרום לך מהידע שלו). כדאי לך להפנות את שאלתך בפורום המקצועי של בי"ח איכילוב, שמנהלו ד"ר סובחי המנתח המומחה, והוא נקרא "ניתוחי קיצור קיבה" (יש קישור לפורום בצד שמאל למטה של העמוד). בכלל, כדאי לקבוע פגישות ייעוץ עם מנתחים כדוגמת ד"ר סובחי, ד"ר רזיאל, ד"ר קידר ועוד, ולהתייעץ איתם פרונטאלית. כמו כן, אפשר להפנות את שאלתך לד"ר קידר ולד"ר רזיאל בפורומים שהם עונים בהם (אני לא יודעת איזה פורומים, תעשה חיפוש בגוגל או שאחד החברים פה יפנה אותך בהמשך).

קוביd1

New member
למתלבט

זאת שאלה רפואית ואין לי תשובה עליה ,רק רופא יוכל לענות לך על זה הרשה לי בשלב זה להפנות אותך לפורום של ד"ר סובחי פה בתפוז ,הפורום הזה שייך לבית חולים איכילוב קובי

רוייקו

New member
שתמשיך להיות בריא תמיד. אני מאמין שאם יציעו

לך מהלך ניתוחי להרזיה,הגיוני שיוצע לך ניתוח טבעת שמשמר את האיברים החיוניים למצב של חס וחלילה. אתה צריך כל סנטימטר בריא בגופך כי אין רזרבות. אין גרנטי מליון אחוז שהרקמות בגופנו נקיות מחריגות, ביחוד לאחר שעברת כריתה בשל גידול. ניתוח טבעת מאפשר שמירה על האיברים החיוניים תוך שליטה על הירידה במשקל. ירידה במשקל גם מפחיתה משמעותית את הסיכויי לגידולים סרטניים. מציע לך להתייעץ עם מנתח בכיר בתחום זה כמו איכילוב, בלינסון שתהיי לנו בריא ותרגיש תמיד טוב שנה טובה

bmi גבוה

New member
אין לי את הידע אבל

ממליצה להתייעץ פרונטלית או להיכנס לפורום של מלב"י ששם ד"ר רזיאל עונה על שאלות...תהיה בריא!

למעלה