התלבטות קלה..

mimaglo

New member
התלבטות קלה..

שלום לכולכם. אני מתלבטת בין לימודי פסיכולוגיה, אמנות התאטרון, ובלשנות לתואר ראשון, כאשר הרעיון הוא לשלב שניים מתוכם. האם זה אפשרי? והאם זה אפשרי לשלב את שלושתם בתוכנית הבין תחומית באת"א? והאם אתם יודעים מה תנאי הקבלה לתוכנית הזו? הגזמתי קצת בכמות השאלות? סליחה, ותודה מאיה

פתרון פשוט../images/Emo8.gif

שניים מתוכם ניתן לשלב. באשר לשילוב השלושה, אני פחות מתלהב. זה בחינת "תפסת מרובה- לא תפסת". זו תוכנית של קצת מכל דבר שאינה מאפשרת המשך לתואר שני ללא השלמות. השאלה הקובעת היא מהן מטרותיך התעסוקתיות. במה היית רוצה לעסוק בהמשך ללימודים? כך למשל אם להיות פסיכולוגית זו אופציה אז ממש תרדי מענין הבינתחומי, התרכזי בחוג תובעני זה על מנת להגיע להישגים שיאפשרו המשך לתואר שני, שבלעדיו לא תוכלי להיות פסיכולוגית. באשר לבשלנות- האם החוג ותכניו מוכרים לך? אם כן, מה טוב, ולא חשוב לברר.

mimaglo

New member
תודה רבה

תודה רבה על התשובות:) יש לי עוד כמה שאלות, אם זה בסדר כרגע יש לי התלבטות בין עבודה כבמאית (במקרה כזה אני אהיה מעוניינת גם בתואר ראשון בפסיכולוגיה) או עבודה טיפולית (או בתחום של פסיכודרמה או בפסיכולוגיה כאשר אני רואה לימודי בלשנות כמרחיבי אופקים בנושא התפתחות השפה האנושית). אני מאוד מתקשה להגיע להחלטה (למרות שאני מניחה שמבחינת עתיד מקצועי עבודה אחת היא יותר מוצלחת מהשניה- למרות שבמצב הנוכחי לא בטוח). אני לא יודעת איך אני אמורה בכלל להגיע להחלטה, ראיה לעתיד הרחוק של למה יהיה ביקוש ומה יהיה המקצוע שלי -זה לא דבר פשוט... מלבד זו, בהקשר לשילוב בין ההשנים, אני מקווה שהבנתי נכון את משמעות המונח 'דו-חוגי'... שוב, המון תודה מאיה

"זה לא דבר פשוט..."

הכותרת של פניתך הראשונה "התלבטות קלה" הוחלפה כצפוי באמירה "זה לא דבר פשוט...". בלימודי התואר הראשון ניתן כאמור לשלב את השניים- תיאטרון ופסיכולוגיה. במהלך לימודי התואר הראשון תהייה לך הזדמנות לגבש את נתיב ההתפתחות בהמשך, בין לתואר שני בפסיכולוגיה, בין להמשך בבמוי , ובין לשילוב התחומים בפסיכודרמה.

mimaglo

New member
זה לא קל, אבל...

נראה לי שאני מתקרבת לפתרון! אני מודה לך מאוד על העזרה... מאיה

למעלה