התלבטות קטנה

razomichin

New member
התלבטות קטנה

יש לי אפשרות לקנות מחשב צלילה ומוצעים לי שני דגמים מוסקיטו של סונטו ו EON של סונטו למכירה ע"י אחד מחברי הפורום המוסקיטו חדש וה EON משומש בהתחשב בכך שהמשומש במצב טוב איך להגיב? אני רוצה לרכוש במהרה בימינו תודה

ניב ד

New member
תגיב כבר איכשהו...

אלה שני מחשבים שונים לגמרי. EON הוא משולב אויר ומחשב מצוין אבל שייך לדור הקודם של מחשבי סונטו מה שאומר שמודל הדקומפרסיה שלו מיושן יותר (לא שזה נראה לי כזה קריטי) וגם אין בו ניטרוקס למיטב ידיעתי. המוסקיטו שייך לדור החדש והוא בכלל שעון יד משולב מחשב או מחשב בצורת שעון או איך שתקרא לזה ויש בו הכל. אישית הייתי הולך על המוסקיטו.

אילוניק

New member
לגבי מחשב ????????

נראה כי אתה רוצה מחשב אך לא יודע מה להחליט בשיטה בה אתה שואל את חברי הפורום מה נראה להם זה לא יעזור לאור הניסיון שלי אני ממליץ לך לבדוק לאיזה כיוון אתה הולך בענף הצלילה ולפי זה לקנות מחשב היות ואני לא מכיר את הדגם השני ואם נסתמך על ניב מחשב ללא נייטרוקס לא כדאי משום שהעתיד בעולם הצלילה הולך לכיוון הנייטרוקס לגבי המוסקיטו ראיתי אותו אצל עקרבנון ובמנטה בחנות אחלה מחשב עם כל הפונקציות קטן כמו שעון יד וקומפקטי אם כי לדעתי מחשב קצת עדין מבחינת מכות ושמירה ביחד עם עוד ציוד לסיום חשוב גם מה התקציב שלך ומה הכיוון בצלילות אילוניק I.H.B

למעלה