התלבטות ערכית...

התלבטות ערכית...

קודם כל שלום לכם, אני קוראת בפורום כל הזמן ומאוד נהנת ממנו ומהאנשים שכותבים בו יש לי מין דילמה ערכית קטנה מזה זמן מה אני עובדת במוקד טלפוני ומשווקת לאנשים דברים בטלפון (כמובן שכולנו עובדים על בונוסים והמכירות האלו בעצם חשובות בשבילי) זו שיטה שכולנו מכירים- מתקשרים לאנשים מציעים להם הטבה מסויימת עבור תשלום מינימלי וכו' וכו' ההטבה שאני מוכרת לכשעצמה היא משתלמת, כלומר זה לא חברה של "חאפרים" שסתם עובדת על אנשים העניין הוא שהרבה פעמים אני מרגישה שאנשים מסכימים ולוקחים את ההטבה בלי לדעת בדיוק מה זה אומר מבחינת הכסף והתוספת לכאן ולשם (אנחנו מחוייבים להסביר הכל אבל כמובן לא לחשוב במקומם ולדבר איתם על מה משתלם להם או לא) זה גורם לי סוג של יסורי מצפון אבל חוץ מזה אני תוהה מה זה עושה מבחינה אנרגטית? אז אולי אני מיישמת את הסוד ומרוויחה את הכסף שאני מאוד צריכה (אני חיילת משוחררת) מצד שני אני מרגישה שאולי זה לא אנרגיות "נקיות" בוא נגיד מה לדעתכם? חשוב לציין שאני בכלל לא שייכת לתחום הזה, אני בן אדם עם תכונות טיפוליות ולעזור לאנשים ואני אף מתחילה בקרוב ללמוד באוניברסיטה תואר בתחום מדעי הבריאות שבסופו של דבר אני אתעסק בטיפול והקשבה וכו' מכאן נראה לי הדילמה... תודה על ההקשבה :)

kikona126

New member
חמודה

אני אמנה מליעץ בנושא, מאחר וכשאני עליתי על השאלה שלך בחברת טלמרקטינג בה אני עבדתי, אני עזבתי את העבודה. כי מבחינתי זה לא היה נכון. אני הרגשתי רע עם העבודה שעשתי. כי מכרתי גם לאנשים שלא היה להם כסף ולא הבינו שהסיכוי לזכות הוא נמוך... (עבדתי בחברה שספקה את ה"מוצר" שלה, אבל מבחינה מסויימת לא דאגה לידע את האנשים בטלפון שאפשר להשיג אותו גם בחינם...)

מסכים עם מה שנאמר

חשוב אבל לדעת שמכירה זה סוג של שרותית ונתינה ללקוח, וזה לא צריך להיות כפי שמתארים את זה לפעמים. עם את רוצה לשמוע ממומחה בנושא, אני ממליץ על הפודקסטים של זיג זיגלר. http://zigziglar.libsyn.com/

למעלה