התלבטות מקצועית

• פותח הנושא ruthk
  • פורסם בתאריך

ruthk

New member
התלבטות מקצועית

שלום עינת שמי 2 6 4 שם משפחתי 1 2 9 5 ת. לידתי 19.3.1957 שאלתי היא האם מתאים לי לעסוק בתחום המיסטיקה והאם אוכל להצליח בתור עצמאית בתחום הנ"ל כולל הוראה, הכוונה היא האם כדאי לי לפתוח עסק ואוכל להצליח בו בתחום הרוחני. המון תודה _ רות

עינת

New member
ruthk ../images/Emo140.gif

כל נתיב חייך כוון בעצם לתחום המיסטיקה ואכן את נמצאת בשלב בו הכל מתנקז לעיסוק בתחום.זו אינה שאלה של כדאיות אלה באיזה שהוא מקום מציאות. יש בך את היכולות זה ברור כשמש,יש אפילו אילוץ ,ההצלחה תגיע אך אל לך לצפות להצלחה מרקיעת שחקים מבחינה כלכלית.
שפע ו
עינת

ruthk

New member
לעינת הנהדרת../images/Emo25.gif

עינת אכן, חיי מסתובבים סביב נושא המיסטיקה, ואכן אני עוסקת בנושא כבר שנים, ניחנתי ביכולות מיוחדות רק שבתקופה האחרונה נוצר מצב מוזר שבו אני מרגישה חוסר רצון או תקיעות מסויימת לאחר שנים של עבודה בתחום ואפילו התפתחות לימודית רצינית. ופניתי אלייך בגלל הסיבה הזאת של התקיעות שנוצרה אצלי החל מאוגוסט 2001. כאילו הכל נעצר לי. למרות זאת אני שמחה שעזרת לי להמשיך להאמין שזו לא סוף הדרך. המון תודה - רות

עינת

New member
רות תודה ../images/Emo9.gif (האדמתי) ../images/Emo24.gif ו...

התקיעות שחשת בה נובעת מהשנה האישית שהיית בה,שנה 7 . אבל הנה את נכנסת לשנה 8 שהיא שנה דומיננטית מבחינת עבודה ועסקים ולכן זה הזמן הנכון. הרבה הצלחה
שפע ו
עינת

למעלה