התלבטות לילית

התלבטות לילית

שתיים בלילה, יושב מול המסך וחושב פעמיים אם להצטרף לפורום. מצד אחד, הכיפה עוד על ראשי, מתפלמס פה ושם בדברי תורה, מחזן מדי פעם בפעם בבית הכנסת ואף נחשב לדרשן לא-רע-בכלל-עד-מצויין. מצד שני, רע לי. אני לא חוזר בשאלה קלאסי, כזה שהמית עצמו באהלה של תורה בטרם נחשף אל חיי החילוניות הקורצים יותר, אלא בן למשפחה מסורתית-לאומית שתמיד ידע הכל על "העולם שבחוץ", קרא, ראה ודיבר. אבל האמונה שלי, במשך כל השנים, לא הועמדה אצלי במבחן כלל. ידעתי שאני מאמין, ידעתי שיש תכלית, ידעתי שאני-החוטא, הנוול ברשות התורה, המוזר-הוא הטועה שצריך להתיישר. האמנם?! ייתכן, אבל ייתכן שלא. אני מרגיש קצת לא ישר עם זה שאני לא נחשף לגמרי, בשמי ובתמונתי, אבל אני מקווה שזה יגיע בעתיד. אשמח להוסיף נופכים לפורום ולתרום במשהו לדיונים. נ.

uty76

New member
שייך...שייך... ודאי שייך...

אמר מי שהגיע רק אתמול... : )

אומי5

New member
ברוך הבא בצל קורתינו

עזוב אותך קלאסי או לא. בגע שהשאלה האומנם ניצבת ,ואחריה "ייתכן אבל ייתכן שלא" ,לדעתי אתה בנידנוד חזק. אף אחד פה(כמעט) לא ישכנע אותך שהכל הבל ,אולי קצת יעזרו לך לסדר מחשבות ,ובטוח שתזכה לקרוא הרבה מחשבות של אחרים . נראה לי שמגישים פה קפה ועוגה ,אבל מעולם לא הייתי במטבח פה, אז חכה מעט ומישהו כבר יביא לך. תהנה.

idonknow

New member
שלום שלום

אם זו ההודעה הראשונה שלך, אני מניחה שתתרום הרבה לדיונים. לא הרבה נכנסים לכאן ככה :) ברוך הבא, מקווה שתצליח להסגר על עצמך.. (אגב, זה לא אומר שאני כן. ואפילו רובנו לא.. :) אבל הבנת את הכוונה שלי, אני בטוחה )

האמת היא

שאני לא מחפש שמישהו יראה לי שהכל הבל, ואני לא בטוח שאני אי פעם אסגר על משהו. אבל תודה שאתם טורחים להבהיר ולאחל :)

admor

New member
ברוך הבא

מקווה שלא אכלת בשר כי הקפה הפוך והעוגת גבינה. < המחיר לא כולל שרות>

קצת מצחיקות

ההודעת שאני מקבל מתפוז, בסגנון: "נישט שייך, עוד לא הקלטת קליפ?" :)

אליזד

New member
ברוך הבא

כמו שאמרה דונט-קנואו - סגנון הכתיבה שלך , והצורה בה הצגת את עצמך עושה חשק שתצטרף לדיונים... ברוך הבא. אני לא מציע לך קפה כי עוד אין לי בבית, אבל אני יכול לתת לך את הכרטיס הזה לקפה חינם בארקפה, ואז תוכל ללכת לאיזה סניף שאתה רוצה. עצה שלי? תסתכל הצידה, אני שם, בכורסא ההיא ליד החלון...

אני מוחמא

עד מסמיק מהמחמאות, וראה זה פלא-בדיוק אמש חשבתי לי לשנות את חתימתי בפורום אחר שאני נוטל בו חלק לשורה הזו של "טרמינל לומינלט". בסוף שיניתי אותה לציטוט של מוחמד עלי, משורר לא קטן בזכות עצמו אבל עדיין לא מאיר נשמתו עדן (הביטוי חוקי כאן בפורום?)

uri80

New member
שלום וברוך הבא לפורום

אין שום צורך שתחשף, להפך-אם הדבר עלול לפגוע בך אז רצוי שלא, ואין כאן ביטויים חוקיים או לא. הבקשה היחידה מהאנשים היא לשמור על תרבות הדיון והחלק החשוב - להימנע מפגיעה בחברי פורום אחרים. ברוך הבא - מקווה שתהנה כאן, לא חסרים כאן אנשים טובים. (ואפילו כמה כאלה שמתים על מאיר אריאל)

שום דבר לא עשוי לפגוע

בי, אני פשוט עדיין שייך בכמה מובנים לחברה הדתית ודרכי אינה בהירה לי עדיין עד תום. ייתכן שאחשוף את זהותי בכל רגע נתון, זה תלוי בתחושות הלב. השאלה היתה כמובן בבדיחות הדעת, ואני בטוח שיש כאן אנשים טובים, אחרת לא הייתי בא :)

uri80

New member
ידוע ../images/Emo13.gif,ולכן התשובה נועדה לעוד כמה

אנשים ולא רק לך (אחד היתרונות בפורום - הכל חשוף לכולם
) בכל מקרה, בהצלחה שיהיה לך

למעלה