התלבטות לגבי ה- mio P350

התלבטות לגבי ה- mio P350

קנו לי אותו ליום הולדת, ואמרו לי שיש בעיה כשנגמרת הסוללה כל התכנות נמחקות ואין אפשרות לגיבוי. רציתי לדעת עם זה נכון גם עם התכונות נמצאות על כרטיס הנוסף ולא זה שקיבלתי עם המכשיר ??? ואם כדי להוסיף כסף ולשדרג ל MIO P 550 או ל-ASUS A636N בגלל ה Bluetooth וה- Wi-Fi ואם כן לאיזה מהם כדי לשדרג?? או איפלו המלצה לדגמים אחרים. תודה רבה.

libal

New member
כן . סדר גודל של 300-400 ש"ח .

אבל בא על חשבון של כרטיס ההרחבה ...

תשובות

1. עבדו עליך ! במכשיר P350, כמו בכל מכשיר עם מערכת הפעלה WM5, כלום לא נמחק גם כשסוללה מתרוקנת (בכל זאת - לא בריא לסוללה להתרוקן לגמרי, עדיף להטעין אותה קודם, אבל זה נכון לכל מכשיר). 2. גם כאן עבדו עליך ! במכשיר P350, כמו בכל מכשיר עם מערכת הפעלה WM כל שהיא, אפשר לגבות את המידע האישי בעזרת הכלים המובנים במכשיר (סינכרון מול אאוטלוק) וכן ניתן לגבות הכל בעזרת תוכנות יעודיות לכך (השתיים המוכרות ביותר הן SPB Backup ו Sprite Backup) 3. שיקול שלך - אתה יודע יותר טוב מאתנו אם ה Wi-Fi וה Bluetooth שימושיים לך או לא, בכל אופן - אם תחליט כן לשדרג ולא יעשו לך בעיות עם זה אז לא הייתי הולך על ה P550 (היו לו בעיותב GPS, ולכן יצא לאחרונה דגם משופר וטוב בהרבה בשם P550L) ולא הייתי הולך על ה A636N שבו מסך המגע יוצא מאיפוס. אם תרצה תוכל לעלות טיפה במחיר ולקנות את ה IPAQ rx5940 שבת שלום

אז ככה...

קודם כל לגבי ה 696 - בזמנו המכשיר שווק עם מדבקה שהוא אינו מסוגל להריץ את תוכנת הניווט IGO (לא התוכנה היחידה, אבל בלי ספק החשובה ביותר לניווט). המוכרים בחנויות השונות ניסו להתיחס לזה בביטול, בסגנון "שטויות ! הם יסדרו את זה". אין לי מושג אם בנתיים הצליחו להתגבר על זה או לא, ואם כן אז אין לי מושג איך זה יתמודד עם גרסאות עתידיות של IGO ועם עדכוני תוכנה. לגבי ה P550 - קראת את מה שכתבתי לך? כתבתי קודם שזה מכשיר עם בעיות ב GPS ואם זה הכיוון שלך אז לך על הגרסא המשופרת שהיא ה P550L לגבי ה rx5940 - זה לדעתי המכשיר הטוב ביותר שניתן לקנות כיום בקטגוריה זו (מכשיר QVGA לא משולב טלפון וכולל WiFi ו Bluetooth). אז כמובן שעל אף מכשיר אני לא ממליץ בהשוואה אליו. והיום כשהמחיר שלו הגיע לרמות המגוחכות בהן הוא נמצא (כ 2,170 ש"ח בזאפ) אז אין ספק שהוא הבחירה הטובה ביותר. שוב - בהנחה שתוכל לשדרג בלי בעיות. אם ה WiFi וה Bluetooth לא נחוצים לך אז המכשיר שקיבלת מצויין !! אם הם כן חשובים לך אז זה תלוי איזה שדרוג תוכל להשיג. אם השדרוג הוא ברונלייט אז הם יתנו לך לשדרג רק לאסוס או מיו, במקרה כזה כדאי לך לקחת את המיו P550L. אם אתה משדרג בחנות שנותנת לך לבחור כל מכשיר שתרצה אז תלוי במחירים, ואם ההבדלים לא גדולים אז כמובן שעדיף ה rx5940, בהצלחה

AYELET1

New member
תלוי היכן אתה קונה את 2 המכשירים

בתכל'ס לא אסוס ולא HP מצמידים להם עברית. בפועל, אם אתה קונה בארץ השאלה היכן אתה קונה, מי היבואן וכן הלאה. אז בדוק כל מקרה לגופו.

למעלה