התלבטות לגבי ההמשך

דל4

New member
התלבטות לגבי ההמשך

אני אשמח לקבל עצות. אני נשואה כבר 5 שנים. מאז החתונה בעלי עובד / לא עובד בנוסף נולד לנו ילד. אנחנו מצאנו את עצמנו מתרחקים אחד מהשני. כפי הנראה החיים שינו את שנינו. היום אנחנו נמצאים במצב ששנינו מודעים לריחוק שנוצר. אני לא יודעת אם ניתן יהיה להתקרב שנית. אנחנו לא רבים אבל כל אחד מרגיש שהוא לבד. מה כדאי לעשות ? האם אפשר להניח שזה משבר חולף בגלל מה שעובר עלינו ?

רונתי

New member
לא לוותר

לנסות להחיות את מה שהיה אפילו בעזרת עזרה מבחוץ. הכי קל להגיד שהתרחקנו ואין סיכוי ,יותר קשה לעבוד על הקשר אבל יותר משתלם בטווח הארוך. בהצלחה

seeyou

New member
מצאנו את עצמנו מתרחקים אחד מהשני

לכול אחד בזוגיות יש מטרות בקשר לחיים ביחד אם את מתרחקת בגלל ירידה בתשוקה או אהבה חדשה אפשר להבין,אחרת לא כול כך גבר מותרד בגלל עבודה הוא לא כול כך נעים הוא פחות "גבר" בהרבה מובנים..אז הוא צריך את עזרת האישה שאמורה לתמוך בו ... קשה להבין ממכתבך אם רע לך או רק לא טוב לך... תמיד רצוי טוב יותר אך לפעמים ישנם מצבים קשים יותר יוסי

s h o o s h a

New member
זוגיות במשבר

משפט המפתח ובעל החשיבות הרבה בעיני הוא "...שנינו מודעים לריחוק שנוצר" לדעתי, עליכם לפנות לייעוץ זוגי. את מתארת זוגיות שקטה מאד אבל מתחתיה רוחשות גחלים ואם לא תטפלו בה נכון, הן עלולות להתחזק ולהפוך לשריפת ענק שתכלה כל אשר בדרכה. אתם צעירים, נישאתם צעירים ועליכם להתמודד עם שלל הקשיים שהחיים מזמנים לכם, כמו לכל זוג במדינה. יתכן ואתם מתקשים יותר מאחרים, אבל לא חושבת ש'להרים ידיים' בשלב כל כך מוקדם זו הדרך הנכונה לפעול. לדעתי, עליכם לתת לנישואין שלכם סיכוי נוסף, כאמור, באמצעות ייעוץ/טיפול. והיה ותיווכחו כי אין שיפור והריחוק מתעצם, או אז תשקלו פרדה. ובכל מקרה, לא "...להניח שזה משבר חולף בגלל מה שעובר עלינו..." לבדוק, לבחון, לראות ולהתמודד יחד.

שרית114

New member
מבינה אותך מתוקה...

לפעמים שתיקות קשות יותר מהריבים הכי גדולים בעולם... אבל לפעמים שתיקות כאלה מעידות עלתקופת משבר שכן עשויה לעבור... תנו לעצמכם את הזמן שלכם כל אחד עם עצמו זה לא רע,זה לא תמיד טוב, אבל לפעמים בהחלט זקוקים לזמן הזה... לא רשמת כמה זמן הדבר נמשך ואם זה דיי זמני או דיי לאחרונה זה כך כבר כמה שנים או חודשים. אם זה ארוך כדי באמת שתשבו ותפתחו הכל ואולי תחליטו ללכת לייעוץ, אם זו תקופה תני לו זמן וקחי לעצמך את הזמן,הוא עובר לדעתי כגבר משבר לא קטן ואת כאישה זקוקה לו לא מעט ולדעתי גם זה שובר אותו,אולי אני מתיימרת מלהבין לא ממש מכירה את הסיטואציה. אבל הכי חשוב אל תוותרי עדיין לא... המון בהצלחה בייניכם ולילה טוב שרית

adam33

New member
אלימות מילולית

רובינו חושבים שאלימות מילולית אלו המילים האלימות שבן זוגינו מוציא מהפה אבל אלימות מילולית היא גם השתיקה כי הרי זוגיות היא ביטוי לאינטימיות ושיחה בין שני אנשים שחולקים את מה שעובר עלהם ויעבור עלהם במשך היום וכאשר ישנה שתיקה אז הוא אוליי חושב שזה בריא אבל הוא אינו יודע שזה המתכון להתרקות מכיון שאנשים מדברים מטבעם ואם השיחה לא תהיה איתך אזיי היא תהיה עם אחר או אחרת אם הוא היה מפנים את זה הוא היה מבין שבנשק שלו הוא דוחף אותך החוצה ולכן אם זה לא מגיע מצידו שזה יגיע מצידך דברי איתו תגידי לו שאת מוכנה לעזור לו למצא עבודה תשתפי חברים אוליי הם מכירים מקומות עבודה אני חושב שברגע שהוא ימצא את היכולות שלו מבחינת עבודה אזיי הדברים האחרים ישתנו בבית את בטח לא מצפה שבסיר לחץ תמשיכו לחיות ..

למעלה