התלבטות לא קלה

LimorGreen

New member
התלבטות לא קלה

אני נמצאת בקשר מעל שנתיים, הכל מתנהל ברוח טובה, אנחנו אוהבים ומבינים אחד את השני ומתכננים חתונה.יש לי חזה בינוני ובן זוגי אוהב נשים עם חזה שופע, חשבתי לעשות לו מתנה ולעבור ניתוח להגדלת החזה, אבל יש לי חששות מהניתוח וגם נראה לי שעדיף שיקבל אותי איך שאני.
לא יודעת מה לעשות...

V i n a

New member
שיהיה לך בכיף..

אולי בעוד כמה שנים הוא יחליט שהוא נמשך לבחורות דקיקות כמקל, ואז ליום הולדתו תעברי ניתוח קיצור קיבה..

ואז, הוא יחליט שהוא אוהב אזניים בולטות וראש שטוח, גם את זה אפשר להשיג בקלות היום, לא תהיה לך בעיה להבליט ולהשטיח..
אולי בסופו של דבר הוא גם יחליט שהוא אוהב שפתיים גדולות ורכות, ואז, ליום נישואיכם תקני לו מתנה ותנפחי לעצמך את השפתיים עם זריקות בוטוקס..

ואז, יום אחד, הוא באמת יוכל להנות מכל המתנות כשאת תהיי על הברכיים, והוא יוכל להניח בקבוק בירה צוננת על הראש השטוח שלך,
ולתפוס באזניים הבולטות שלך בזמן שהוא מקבל פינוק מהשפתיים המנופחות שלך..

וברצינות - כשאת שוקלת לעבור תחת הסכין ולשנות את מראה הגוף שלך, כדאי שזה יגיע ממך ואך ורק ממך.
לא בשביל אמא, לא בשביל סבא, לא בשביל החבר ולא בשביל אף אחד אחר.. לא הולכים וחותכים את הגוף שלך כמחווה לאף אחד.
בכל מרפאה שמכבדת את עצמה - היו שוללים אותך על הסף כמועמדת לניתוח, לאור ההשלכות הפסיכולוגיות הכבדות שיכולות לצוץ לאחר מכן.

לעולם אל תעזי לנסות ולחתוך את עצמך כדי להתאים את עצמך לפנטזיה של בעלך. את שואלת למה?
אגלה לך סוד קטן..

גם אם יהיה לך חזה ענק, וגם אם תראי כמו ברבי אנושית, לאחר כמה חודשים החבר שלך ימשך לעוד סוגי ציצים שונים שיעברו מולו ברחוב.
אנשים לא מפסיקים להימשך לאנשים שונים מדי פעם, גם לאחר החתונה, ואני מקווה בשבילך שאת מרגישה מספיק בטוחה במערכת היחסים שלך
כדי לא לתת ל"רשימת המכולת" של בן זוגך להכניס אותך לחדר ניתוחים..

שיהיה במזל טוב..

nirity1

New member
אכן התלבטות קשה

את מוכנה לעבור ניתוח שישנה את גופך ואף עשוי לסכן את חייך ( אין דבר כזה ניתוח בטוח - כל ניתוח תחת הרדמה מסוכן ) כדי לרצות את חבר שלך. ומה אם תפרדי מהחבר הזה ואז תמצאי חבר שאוהב ציצי קטן ? תעשי הקטנה מחדש?

קארניו

New member
הוא יודע על "המתנה" שאת מתכוונת לתת לו

או שזו מתוכננת להיות הפתעה?

וכמובן שאין צורך שאוסיף מה דעתי האישית על שינויים שנעשים למען אחרים.

adam33

New member
מורכב

עצתי אלייך אל תעשי ניתוח.
תמתיני לאחר החתונה ותתייעצי איתו.
הרגשות לפני חתונה עולות ויורדות ויש סיכוי סביר שמה שהוא אומר לפני זה לא בדיוק מה שהתכוון כלפייך.
[ ייתכן על אחרות].
שינוי שכזה לא עושים כלאחר יד ובטח לא "בשבילו" אלא קודם בשבילך.

אל תעשי את זה !

חבר שלי סיפר שפעם חברה שלו ביקשה שיקטין והוא שהיה מאוהב עד הגג עשה את זה בשבילה.
עבר זמן, היא נפרדה ממנו והיום אף אחת לא רוצה אותו...

מזל טוב לחתונה המתקרבת

seeyou

New member
בתמורה הוא יעשה ניתוח להגדלת הפין?

למה אנשים לא מסתפקים במה שיש?

אולי הוא מעדיף חזה קטן לשם שינוי?

יוסי

למעלה