מילא תחתון חוטיני תחרה שזה סקסי וזה.. אבל מי הולכת עם חזיה שקופה או איפה בכלל מוכרים כזה דבר?
ש שוהמאמי18 New member 1/9/13 #17 מילא תחתון חוטיני תחרה שזה סקסי וזה.. אבל מי הולכת עם חזיה שקופה או איפה בכלל מוכרים כזה דבר?
ש שוהמאמי18 New member 1/9/13 #26 פתאום עכשיו כן.. שזה מוזר לגמרי.. בכל מקרה, אני אניח שאתה נהנה מהחיפוש אחר נשים בחזיות שקופות (;
ס סpap New member 1/9/13 #27 את מומחית בלהסיט את הדיון טענת שאין דבר כזה חזיות שקופות הרחבתי לך ת'אופקים תגידי , תודה זה לא בושה להגיד, תודה
את מומחית בלהסיט את הדיון טענת שאין דבר כזה חזיות שקופות הרחבתי לך ת'אופקים תגידי , תודה זה לא בושה להגיד, תודה
מ משתגע1 New member 1/9/13 #7 אין על פיג'מה ! אם הייתי מתחיל עם מישהי בסופר זה היה רק בגלל הפיג'מה ואללה לא צוחק ! אבל פסטה עם קטשופ ??? בלעעעעעעע
אין על פיג'מה ! אם הייתי מתחיל עם מישהי בסופר זה היה רק בגלל הפיג'מה ואללה לא צוחק ! אבל פסטה עם קטשופ ??? בלעעעעעעע
ש שוהמאמי18 New member 1/9/13 #12 אתה שיכנוזי חתיך אש עם גלח מרצון, עיניים הורסות ושפתיים בשרניות וחושניות?
מ משתגע1 New member 1/9/13 #15 אנחנו מכירים ? אההה זו את עם הטייץ חצאית מהממת ספק גופיה ספק פיג'מה שהחסרתי פעימה בגללה בסופר ? ולשאלתך : כן
אנחנו מכירים ? אההה זו את עם הטייץ חצאית מהממת ספק גופיה ספק פיג'מה שהחסרתי פעימה בגללה בסופר ? ולשאלתך : כן
ש שוהמאמי18 New member 1/9/13 #20 פפפפ... זאת סתם חצאית רגילה קצת ג'ינס כזאת. ולא גופיה בכלל, חולצה שרוול ארוך (קר שלמות בירושלים ) הוא לא החסיר פעימה בגללי, הוא אדום מהשיזוף בים אז אתה כמעט 1.90 וזה יופי
פפפפ... זאת סתם חצאית רגילה קצת ג'ינס כזאת. ולא גופיה בכלל, חולצה שרוול ארוך (קר שלמות בירושלים ) הוא לא החסיר פעימה בגללי, הוא אדום מהשיזוף בים אז אתה כמעט 1.90 וזה יופי