התלבטות ותהייה

Ronis19

New member
התלבטות ותהייה

שלום לחברי הפורום,

משתף אתכם בהתלבטות ובתהייה שעולה לי בימים האחרונים, ובעבר כתבתי עליה הודעה כאן בפורום:

מה דעתכם על מועדוני כושר יוקרתיים כגון רשת הולמס פלייס, שבה מתאמנים באים לא רק כדי לחוות "אימון נטו" אלא גם בשביל הדברים מסביב - כמו תנאי היגיינה גבוהים, מגבות, סאונה, בריכה, וכו'.
עד כמה דברים כאלה מושכים אתכם?

אני מנוי של רשת אחרת, אשר ממתגת את עצמה כפחות מהולמס פלייס, ומציעה גם פחות - ולאחרונה יצא לי להתאמן ברשת הראשונה שהזכרתי ומכאן מתחילות ההתלבטויות... האם שווה להשקיע ולשלם הרבה יותר כדי לקבל דברים "מסביב"?

מה השיקולים המרכזיים שמנחים אתכם כשאתם בוחרים חדר כושר? ועד כמה משחק תפקיד המחיר? והקרבה מהבית?

אשמח לתשובתכם!

תודה רבה וסופ"ש מעולה...

רוני

lost green eyes

New member

זה נורא אינדיבידואלי . זו לא שאלה שאפשר לענות עליה חד משמעית .. כי לכל בנאדם חשובים דברים שונים
אני מנוייה ברשת הולמס פלייס (well ..אני לא משלמת מנוי כי אני עובדת רשת) .
פייר ? לא הייתי נרשמת לשם ביוזמתי. לי אישית אין צורך ב"מסביב", זה לא מדבר אלי. אוהבת מיכשור טוב (נגיד כלוב חובה ומקום לעבוד עם מוט וכו'..), קירבה לבית, מקום נקי. לא חייב להיות גדול ומפואר עם מכשירים מטורפים. מצידי שלא תהייה גם מקלחת.. ממילא לא אוהבת להתרחץ במקומות שהם לא בבית שלי.

Ronis19

New member
במידה ולא היית עובדת שם - המחיר היה שיקול

חשוב?

lost green eyes

New member
האמ ..

המחיר הוא שיקול כן . בכל זאת.. לא זול לממן מנוי כיום במקומות שנחשבים טובים ואיכותיים.

Ronis19

New member
קשה לי להגדיר במדוייק..

יותר באתי לשמוע מכם מה לדעתכם חשוב יותר ומה פחות קריטי שיהיה בחדר כושר....

הרי כשמסתכלים על היצע מכשירי הכוח בחדר כושר, לא רואים הבדל משמעותי ברוב המקרים. ההבדל הוא במספר ובמגוון מכשירי האירובי (כ 10-12) במקום שבו אני מתאמן לעומת עשרות בה"פ..
וכמובן בדברים שמסביב...

מה הייתם מעדיפים יותר?

למעלה