התלבטות ושאלות

• פותח הנושא ktm
  • פורסם בתאריך

ktm

New member
התלבטות ושאלות

שלום לכולם ! כיום אני רוכב על CBR600F3 ולאחרונה חשבתי לעבור לסופרמוטו אז יש לי כמה שאלות : 1.איזה אופנוע מומלץ להסב לסופרמוטו ,היעוד הוא יותר יום יום(בסביבות 40ק"מ ביום) ובסופי שבוע קצת פאן (אני מעוניין לרכב במסלול). 2. מהי עלות הסבה ברמה ממוצעת לסופר מוטו ? 3. על איזה אופנוע הייתם ממליצים כבסיס להסבה ? (חשבתי על XT500\600) דרך אגב התקציב הכללי של לאופנוע הוא 25K-30K. תודה מראש לכל העונים

Le Duke

New member
בדוק באתר הסופרמוטו הישראלי

כאן באמת הגיע הזמן שיצטרפו כמה מאמרים לפורום. ילד-זין (111SM) ,תרביץ תורה בסיבוב הידית ראש-אשך גלוח (קממבר) ,העלה על הכתב את רשמיך כרוכב פעור עיניים ותחת כRובי ,אל תעלה תמונות של האופנוע שלך רושמת ,תראי לו מה זה פאנגס ,תן לסרדין כאפה בשמי 45D ,אתה תיקח פיקוד על הקטע הטכני מקסמקס והשדון ,אתם תתקנו את המאמרים של 45D חרמנו ,תן איזה 400 מילים על ישון בשר יאללה לעבודה

45degrees

New member
אם אתה רוצה לשים מאמר

בפורום - כתוב אותו ושלח אלי - אני אשים אותו במאמרים. לחילופין - אתה יכול לפרסם אותו כהודעה אחת ארוכה ואז גם אפשר לשים אותו במאמרים. אם אתה רוצה לשים את המאמר באתר העמותה - תפנה ל DRXR.

45degrees

New member
בתקציב הזה אתה יכול לבחור כמה וכמה

כלים שונים. ה XT/DR יהיו פחות חדים וזריזים במגרש. דגמי ה 400/450 יהיו מעולים במגרש אך פחות טובים לכביש. למעט ה DRZ שיכול להתאים בדיוק למרחקים שאתה צריך אך לא מתאים במחיר. נותרו ה XR ה LC4 ודגמי ה RACING. ה RACING גם יעשו את העבודה מעולה במגרש, ואין להם שום בעיה במרחקים הקצרים - אך כמו ה DRZ הם מעל התקציב. בין ה XR וה LC4 ההכרעה צריכה ליפול בין שיקולים של נוחות: XR לבין מוכנות למסלול: LC4. זהו על קצה המזלג.

ktm

New member
מה לגבי הTT600R ?

אין לי שום היכרות עם הכלי, האם אופיו מתאים לסופרמוטו ?

ktm

New member
../images/Emo67.gifמקפיץ .....

מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ ץ......

ktm

New member
זה לא הולך ההקפצה ...

מישהו יכול להסביר לי איך מקפיצים הודעה לדף הראשון ?

למעלה