התלבטות ובקשת עזרה

zara29

New member
התלבטות ובקשת עזרה

שלום לכולם, אני לומדת כרגע במחלקה ללימודי מידע בבר אילן, במסגרת השלמות לתואר שני. אחרי תואר ראשון במדעי ההתנהגות הבנתי שאני לא מוצאת את עצמי והחלטתי שאני רוצה להיות ספרנית. עכשיו, באמצע הלימודים, אני פתאום כבר לא בטוחה כל כך. הייתי רוצה למצוא כמה שיותר מהר עבודה כספרנית כדי לראות באמת איך זה, כי בשנה הבאה אנחנו כבר צריכים לבחור מגמות ועליי להחליט אם זה המסלול שמתאים לי. השאלה היא איך ניתן למצוא עבודה? בספריות העירוניות - חיפשתי ואין דרישה. לאילו ספריות עוד אפשר לפנות? ועוד שאלה - האם כדי להיות מידענית צריך בהכרח גישה למחשבים? יותר מאשר לספרנית? תודה ושבת שלום

חייםלוי

Member
מנהל
גישה למחשבים צריכים כולם

השאלה באיזה רמה. ניסית ספריות אוניברסיטאיות? נכון שכל הספריות במשבר כספי אבל נמשלך כבר הרבה זמן ובכל זאת אנשים מוצאים עבודה.

בתיה4

New member
בלוחות של הפורום

למעלה, בפס הכחול , יש הצעת עבודה לספרנית.

חוטהשני

New member
מה עם עבודה של כמה שעות בספריות באוניברסיטה ?? אני בזמנו עבדתי בלימודי התואר הראשון (חינוך מיוחד ומדעי החברה..) וזה הראה לי שאני מאד אוהבת את העבודה בתחום הזה ../images/Emo13.gif כי מאד נהנתי מהעבודה.. (אבא שלי אמר בזמנו, כשהחלטתי ללכת בסוף ללמוד לימודי תעודה, שהיתי צריכה כבר ללמוד את זה בתואר.. אבל בשעתו זה נראה לי מאד משעמם...)

למעלה